2.el aldığım için yedek switchleri yokKutunun içeriğinde 4 adet yedek switch var aslında?
Switch bulabilirim fakat uyumlu olduğunu nasıl anlarım kaç mm gibi bir bilgi vs var mı acabaDolap uygulamasında biri 5 TL'ye satıyor switchin tanesini
Her switch her klavyeye olmuyor mu ya?2.el aldığım için yedek switchleri yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switch bulabilirim fakat uyumlu olduğunu nasıl anlarım kaç mm gibi bir bilgi vs var mı acaba
pin sayisina bakmak lazimHer switch her klavyeye olmuyor mu ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışında bir switch yerine başkasını takıyorlar. Mavi ise mavi alıp takabiliyosun diye biliyorum lehim ile
eliexpreste gateron silver switch sety 60 tl idi 1 2 hafta önce ondan sordum hocamFiyatı ne kadar ki eğer aşırı değilse yedekte alabilirim fazlaysa 3-5 tanr alabilirim
eliexpreste gateron silver switch sety 60 TL idi 1 2 hafta önce ondan sordum hocam
TeşekkürlerK552 kullanıyorum gateron 5 pinli switch almıştım ama klavye 3 pinli aşağıdaki linkte nasıl yapılabileceğini anlattım
3 pin switch klavyeye 5pin switch
Klavyem Brown switch alıcam Chery Mx Ler pahalı geldi onun yerine gateron g pro 2.0 Brown switch alıcam ama 5pinli. İki yandaki Çıkıntılı olan plastik bacakları kessem otururmu klavyeme 1670611340 Birde gateron mu daha iyidir oetum muforum.donanimarsivi.com