Neler Yeni

Yardım redragon k568 rgb alınır mı? 400 tl butce klavye onerisi acill

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf yanar
redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 tl butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence alınır.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 TL butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 TL butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz
ben de o bütçeyle klavye arıyordum yakında alcağım ben redragon kumara alcağım red switch olduğu için + olarak hepsiburadadan al alacaksan çünkü mobil uygulamasında ilk 200 tl üstü siparişe 50 tl indirim yapılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf yanar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yay sesi sorunu var ama çok takmam dersen fp bir ürün.
yay sesi onemli degil benim icin gamepower ve rampage gibi tus basmama fln sorunu yaratmasin bana yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de o bütçeyle klavye arıyordum yakında alcağım ben redragon kumara alcağım red switch olduğu için + olarak hepsiburadadan al alacaksan çünkü mobil uygulamasında ilk 200 TL üstü siparişe 50 TL indirim yapılıyor
hepsiburadadaki satici rgb demis ama rainbow yoluyor yorumlarda herkes oyle yazmis oyuzden baska bir siteden alcam

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
yay sesi onemli degil benim icin gamepower ve rampage gibi tus basmama fln sorunu yaratmasin bana yeter

hepsiburadadaki satici rgb demis ama rainbow yoluyor yorumlarda herkes oyle yazmis oyuzden baska bir siteden alcam
Redragon klavyelerde genel olarak sorun yok. Olursa da garantide hallediyorlar.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard

siz bilirsiniz hocam benim alacağım klavyeye de bakabilirsin aile evinde yaşıyorsanız blue switch çok yorar

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır, fakat bu modellere de bakabilirsin :

Top Bottom