Neler Yeni

Redragon K568 tuşların bozulması

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Graphite

80+
a ve d de aynı sorun başıma geldi, yedek outemu switch alımıştım söküp değiştirdim. Ortamda toz varsa mekanik klavyelerde olabiliyor böyle durumlar.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
a ve d de aynı sorun başıma geldi, yedek outemu switch alımıştım söküp değiştirdim. Ortamda toz varsa mekanik klavyelerde olabiliyor böyle durumlar.
Hadi A ve R tozluydu düzeldi de CTRL hala baygın 🤨 Zamanım da yok bir de yollayıp klavyesiz kalmak istemiyorum durduk yere

Graphite

80+
Hadi A ve R tozluydu düzeldi de CTRL hala baygın 🤨 Zamanım da yok bir de yollayıp klavyesiz kalmak istemiyorum durduk yere
Garantiye göndermek istemiyorsan ek switch alıp, sıkıntı çıkaran ile değiştirebilirsin ama değiştirmeden önce klavyenin switchleri lehimli mi yoksa normal mi ona bak, kutudan switch sökme aparatı çıktıysa yüksek ihtimalle değiştirirsin. Ekstra switch almak istemezsen de çok az kullandığın bir tuşun ki ile değiş gitsin.

panizher

80+ Silver

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam bende kullanıyorum yazın aldım aldığımdan beri çoğu tuşta yay sesi var hala canımı sıkıyor ama iade etmek de istemiyorum güzel model çünkü.. 500e aldım indirimde

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam bende kullanıyorum yazın aldım aldığımdan beri çoğu tuşta yay sesi var hala canımı sıkıyor ama iade etmek de istemiyorum güzel model çünkü.. 500e aldım indirimde
Yay sesi problemi yaşamadım ben. İlk aldığımda S tuşunda vardı o da gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye göndermek istemiyorsan ek switch alıp, sıkıntı çıkaran ile değiştirebilirsin ama değiştirmeden önce klavyenin switchleri lehimli mi yoksa normal mi ona bak, kutudan switch sökme aparatı çıktıysa yüksek ihtimalle değiştirirsin. Ekstra switch almak istemezsen de çok az kullandığın bir tuşun ki ile değiş gitsin.
Değişim yapma şansları olduğu için de yollamak istiyorum bir yandan bakalım karar veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Efe SÜTÇÜ
Aldığımdan beri çekmediğim kalmadı bana sorunlu bir model mi geldi veya yaşayan var mı?
En başta D tuşu bozuldu servise yolladım tamiri yapıldı yollandı.
Geldi I tuşu bozuktu düzeldi.
Şu an A-R-Ctrl tuşları düzgün basmıyor.
I düzeldiğine göre sorun başka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum fikri olan var mı?
Yoksa iade talebi yapacağım 500TL civarında mekanik TKL klavye önerisi istiyorum.
Merhaba hocam aynı klavyenin red switch modelinde aynı sorunu yaşıyorum şu anda "d" tuşu basmamazlık yapıyor iademi etmeliyim yoksa değişimemi göndereyim tavsiyeniz nedir beni aydınlatırsanız sevinirim teşşekürler

Top Bottom