Neler Yeni

🔥İndirim Redragon K568R Dark Avenger Blue 449 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Farway

80+ Silver
Blue switch kullanıp aile fertlerinizi,kimi zaman komşularınızı,aynı zamanda kendinizin bütün uzuvlarınızı benliğinize küfür ettirebilirsiniz hemde bedava. Şu an yazı dahi yazarken sövüyorum.
İndirim güzelmiş orası ayrı.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Blue bıktıhhhh

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Blue switch sesi için almıştım sırf, artık rahatsızlık veriyor gibi, yaşlanıyorum sanırım artık.

Reindi

80+ Silver
Blue switch sesi için almıştım sırf, artık rahatsızlık veriyor gibi, yaşlanıyorum sanırım artık.
benim bilgisayarın kurulu olduğu oda ile babamın yattığı oda aynı doğrultuda babam üste bir gün kapı çaldı o klavyeyi müsait bir yerine geçirmeden kaldır dolaba dedi o gün bu gündür blue switch kullanamıyorum membran best
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bilgisayarın kurulu olduğu oda ile babamın yattığı oda aynı doğrultuda babam üste bir gün kapı çaldı o klavyeyi müsait bir yerine geçirmeden kaldır dolaba dedi o gün bu gündür blue switch kullanamıyorum membran best
yani red switch alın yada membran alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bende redragon k580 kullanıyorum ilk başta sessiz sanıyordum şuan aşırı sesli geliyor bir daha alacak olursam almam.

Checkmate

80+ Silver
Ben teknoloji mağazasında blue switch denedim çok ses çıkarmıyordu yani ben daktilo sesi gibi bir ses bekliyordum öyle değil. Çıt çıt diye ses çıkarıyor. Bu arada klavyenin normal fiyatı bu kadar. İndirim yok.

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Blue switch kullanıp aile fertlerinizi,kimi zaman komşularınızı,aynı zamanda kendinizin bütün uzuvlarınızı benliğinize küfür ettirebilirsiniz hemde bedava. Şu an yazı dahi yazarken sövüyorum.
İndirim güzelmiş orası ayrı.
Bu yüzden membrane > red > all :)
Bu yüzden de Cynosa v2 almıştım.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Ben teknoloji mağazasında blue switch denedim çok ses çıkarmıyordu yani ben daktilo sesi gibi bir ses bekliyordum öyle değil. Çıt çıt diye ses çıkarıyor. Bu arada klavyenin normal fiyatı bu kadar. İndirim yok.
Hocam orda ses varsa size öyle gelmiştir. İki blue bir red switch klavyem var ve red switch’e geçince gençleştiğimi hissettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom