Alınır bende şeffafı var f75 kadar değil ama fpRedragon K617 Fizz red Switch klavye alınır mı?
cs lol tarzı oyunlar oynuyorum %60 red Switch klavye istiyorum bundan başka 2k ya kadar önerebileceğiniz klavyeler varsa bekliyorum
Belirli bir süre kullandım bence fiyatını gayet hakeden bir klavye ama switchlerden yay sesi geliyordu. Tek sorunu o diyebilirim yani. 2k bütçeniz varsa farklı modellere bakmak daha iyi olur.Redragon K617 Fizz red Switch klavye alınır mı?
cs lol tarzı oyunlar oynuyorum %60 red Switch klavye istiyorum bundan başka 2k ya kadar önerebileceğiniz klavyeler varsa bekliyorum
Mesela ne önerirdin 2k ya ben de arıyomBelirli bir süre kullandım bence fiyatını gayet hakeden bir klavye ama switchlerden yay sesi geliyordu. Tek sorunu o diyebilirim yani. 2k bütçeniz varsa farklı modellere bakmak daha iyi olur.
kral o yay sesi dediğin ne oluyorBelirli bir süre kullandım bence fiyatını gayet hakeden bir klavye ama switchlerden yay sesi geliyordu. Tek sorunu o diyebilirim yani. 2k bütçeniz varsa farklı modellere bakmak daha iyi olur.
Çıkarmaz hocam sadece ufaktan gelen bir ses zaten çok az bir ses var. Eğer almak istiyorsanız gönül rahatlığıyla alablilirsinizkral o yay sesi dediğin ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı çıkarırmı