bugraax 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 288 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Buğra 4 Nisan 2025 #1 Bazıları uygulama yükledikten sonra sorun çıkarıyor diyor sizce yüklemelimiyim? Örneğin (,) tuşu çalışmıyor diyorlar.
Bazıları uygulama yükledikten sonra sorun çıkarıyor diyor sizce yüklemelimiyim? Örneğin (,) tuşu çalışmıyor diyorlar.
forzabagimlisi 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 1,468 4 Nisan 2025 #2 Trden aldıysan yükleme yazılım ingilizce klavye için
bugraax 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 288 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Buğra 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 forzabagimlisi yazmış: Trden aldıysan yükleme yazılım ingilizce klavye için Devamı için tıklayın... TR den aldım uygulama üzerinden renk ayarlama falan yapılıyormu?
forzabagimlisi yazmış: Trden aldıysan yükleme yazılım ingilizce klavye için Devamı için tıklayın... TR den aldım uygulama üzerinden renk ayarlama falan yapılıyormu?
forzabagimlisi 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 1,468 4 Nisan 2025 #4 bugraax yazmış: TR den aldım uygulama üzerinden renk ayarlama falan yapılıyormu? Devamı için tıklayın... Bozma bence kısayollarla değiştirebilirsin rengini
bugraax yazmış: TR den aldım uygulama üzerinden renk ayarlama falan yapılıyormu? Devamı için tıklayın... Bozma bence kısayollarla değiştirebilirsin rengini