Pişman edeceğini düşünmüyorum hocam. Ederse bile iade seçeneği çok kolay1500-1600'e kadar 2. El Asus Rog Falchion bakıyordum. Bunu çektim umarım pişman etmez. Şuan Gamepower overlord var![]()
Beğenmezsem kârıyla satarım sıkıntı yokPişman edeceğini düşünmüyorum hocam. Ederse bile iade seçeneği çok kolay
Hocam bunu aldikta bu normalde ne kadar kiSon 1 :d
900 küsür hocamHocam bunu aldikta bu normalde ne kadar ki
900 dediğim kargo falan hariç. En son ki fiyat 890 TL yazıyor oda kargo hariç kargo ile 1k falan bandındaHocam bunu aldikta bu normalde ne kadar ki
Hocam bende dark avenger var onu saticam gelince ne kadar eder yeni hemen hemen 3 aylik900 küsür hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
900 dediğim kargo falan hariç. En son ki fiyat 890 TL yazıyor oda kargo hariç kargo ile 1k falan bandında
Hiç bilgim yok hocam. Piyasasının 150 tl falan aşağısında satabilirsiniz veya 200Hocam bende dark avenger var onu saticam gelince ne kadar eder yeni hemen hemen 3 aylik
yok ya onlar güzel değildir eminim marka filan elimde kalır gibi geldi swichleri ses filan yapar araştırıp düzgün bişe bulurum inş. normalde rk61 in redi varda amazonda yok heraldehttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BLN2M6J9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A5BRFP96YHI0I&th=1 bu çok garip güzel gibi bazı yorumlar olumsuz
evet öyle yazıyorBeyler bu urun red switch demi