Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Redragon K631 Pro %65 Kablosuz RGB Oyun Klavyesi 870 TL

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
prime üyesi değilseniz öyle gözüküyordur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Yeni düşmüş üyeliğim sanal kartta limit olmayınca yenilememis ondandır o zaman. Alınır mı bilmiyorum. Küçük klavye kullanabilir miyim acaba ben bilek destekli bir klavye arıyorum ama

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Yeni düşmüş üyeliğim sanal kartta limit olmayınca yenilememis ondandır o zaman. Alınır mı bilmiyorum. Küçük klavye kullanabilir miyim acaba ben bilek destekli bir klavye arıyorum ama
hocam bütçe varsa bilek desteği alırsınız o koalyda küçük klavye olayı sizin bileceğiniz iş

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
hocam bütçe varsa bilek desteği alırsınız o koalyda küçük klavye olayı sizin bileceğiniz iş
Bütçe de işte ürüne göre 1.2lere falan çıkabilirim. Küçük sanki bana gelmez gibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Bütçe de işte ürüne göre 1.2lere falan çıkabilirim. Küçük sanki bana gelmez gibi
hocam numpad fln kullanıyorsanız asla tavsiye etmem de kullanmıyorsanız çok farkı yok normal klavyeden sadece kısayollara alışmak gerekiyor. Onun dışında inanılmaz bi rahatlığı var masam aşırı ferah oldu buna geçince mouse için de hayvan gibi yer var :kekw:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
hocam numpad fln kullanıyorsanız asla tavsiye etmem de kullanmıyorsanız çok farkı yok normal klavyeden sadece kısayollara alışmak gerekiyor. Onun dışında inanılmaz bi rahatlığı var masam aşırı ferah oldu buna geçince mouse için de hayvan gibi yer var :kekw:
Knight online falan oynadığım için mecbur numpad kullanıyorum o yüzden de acaba sırf valorant csgo için almaya değer mi bilmiyorum :=)

Top Bottom