❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

Konuyu baştan sona okuyun.
Bastan sona okudum zaten, 2024 modelinde ghosting olmadigini savunmussun, olabilir sana ghostingsiz olani denk gelmis olabilir gayet dogal teknoloji sans isi. Ama ghosting cikma riski yuksek bir yuzdeye sahip. Urunun yorumlarinda da ghostingten bahsetmisler zaten. Ben olsam bu monitoru almazdim. Ha 2022 de 144 hz olanina 2300 tl vermistim orasi ayri :D

bilmeyenler diye bir kavram yok dostum. herkesin elinde o cihazdan var ki deneyimle sabit bir sekilde yorumunu yapabiliyor
O olay hiçbir yerde olmuyor hocam. Bende birkaç dakikadır konuyu gözlemliyorum 2024 model "LS24DG302EUXUF" hakkında kaynak niteliği taşıyan bir şeyler bulmaya uğraşıyorum. Bunu da sanırım bi ben yapıyorum. Herkes bildiğini okuyor/yazıyor.

OFF-TOPİC :
Milletin araştırmadan fırladığı bir konu benim de başıma gelmişti oradan biliyorum. Bu yüzden konuya dahil olmak istemedim.

O olay hiçbir yerde olmuyor hocam. Bende birkaç dakikadır konuyu gözlemliyorum 2024 model "LS24DG302EUXUF" hakkında kaynak niteliği taşıyan bir şeyler bulmaya uğraşıyorum. Bunu da sanırım bi ben yapıyorum. Herkes bildiğini okuyor/yazıyor.

OFF-TOPİC :
Milletin araştırmadan fırladığı bir konu benim de başıma gelmişti oradan biliyorum. Bu yüzden konuya dahil olmak istemedim.
bende de g3 un 2022 modeli var ben ona dayanarak yorum yaptim. ayrica urun linkindeki degerlendirmelerde de ghostingden bahseden var:
1744724644077.png

bende de g3 un 2022 modeli var ben ona dayanarak yorum yaptim. ayrica urun linkindeki degerlendirmelerde de ghostingden bahseden var:
Alıntıyı görüntüle
Aradıklarım bunlar değil. Rtings gibi bir mecradan çıkacak incelemelere bakmayı tercih ediyorum kıyaslamak için.
Son kullanıcı yorumları bazen çok saçma veya tutarsız olabiliyor. Mesela Ghosting var diyenler Overdrive ayarını ne yaptı, black smearing ne kadar falan derken çok yüzeysel kalıyor.

Aradıklarım bunlar değil. Rtings gibi bir mecradan çıkacak incelemelere bakmayı tercih ediyorum kıyaslamak için.
Son kullanıcı yorumları bazen çok saçma veya tutarsız olabiliyor. Mesela Ghosting var diyenler Overdrive ayarını ne yaptı, black smearing ne kadar falan derken çok yüzeysel kalıyor.
Yav uğraşma o elemana cevap vermeye değmez.
Gitmiş bir kullanıcının yorumunu referans alıp cevap vermeye çalışmış.
Biz cevap verdikçe diretmeye devam edecek bunlar.

Yav uğraşma o elemana cevap vermeye değmez.
Gitmiş bir kullanıcının yorumunu referans alıp cevap vermeye çalışmış.
Biz cevap verdikçe diretmeye devam edecek bunlar.
Eleman meleman ne bu ustten bakma hayirdir? Ingiltere prensiyle mi konusuyorum

İkinci ürünüm geldi.
Hamd olsun ne ghosting nede ölü pixel yok.
Videosunuda çektim ama monitörü kötüleyenler yüzünden atmayacağım sadece efendi insan olduğunu düşündüğüm kişilere atarım belki.

4f386771-27a5-4367-8467-dbc5f2ba7907.jpeg
f3a8884f-3b17-4b1f-ba05-1db285f858eb.jpeg
28b2e2a0-6b73-4ddd-a0d7-6f20d417bbe3.jpeg

Geri