- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu baştan sona okuyun.bilmeyenler diye bir kavram yok dostum. herkesin elinde o cihazdan var ki deneyimle sabit bir sekilde yorumunu yapabiliyor
Konuyu baştan sona okuyun.bilmeyenler diye bir kavram yok dostum. herkesin elinde o cihazdan var ki deneyimle sabit bir sekilde yorumunu yapabiliyor
Bastan sona okudum zaten, 2024 modelinde ghosting olmadigini savunmussun, olabilir sana ghostingsiz olani denk gelmis olabilir gayet dogal teknoloji sans isi. Ama ghosting cikma riski yuksek bir yuzdeye sahip. Urunun yorumlarinda da ghostingten bahsetmisler zaten. Ben olsam bu monitoru almazdim. Ha 2022 de 144 hz olanina 2300 tl vermistim orasi ayriKonuyu baştan sona okuyun.
O olay hiçbir yerde olmuyor hocam. Bende birkaç dakikadır konuyu gözlemliyorum 2024 model "LS24DG302EUXUF" hakkında kaynak niteliği taşıyan bir şeyler bulmaya uğraşıyorum. Bunu da sanırım bi ben yapıyorum. Herkes bildiğini okuyor/yazıyor.bilmeyenler diye bir kavram yok dostum. herkesin elinde o cihazdan var ki deneyimle sabit bir sekilde yorumunu yapabiliyor
forum.donanimarsivi.com
bende de g3 un 2022 modeli var ben ona dayanarak yorum yaptim. ayrica urun linkindeki degerlendirmelerde de ghostingden bahseden var:O olay hiçbir yerde olmuyor hocam. Bende birkaç dakikadır konuyu gözlemliyorum 2024 model "LS24DG302EUXUF" hakkında kaynak niteliği taşıyan bir şeyler bulmaya uğraşıyorum. Bunu da sanırım bi ben yapıyorum. Herkes bildiğini okuyor/yazıyor.
OFF-TOPİC :
Milletin araştırmadan fırladığı bir konu benim de başıma gelmişti oradan biliyorum. Bu yüzden konuya dahil olmak istemedim.
COLORFUL 4070s iGame ULTRA bilgilendirme🙄
Merhabalar. Bu bir soru değildir bir bilgilendirme geçmek istedim. Bu konu yazılırken Colorful un 4070s iGame ULTRA modelinde çok güzel bir kampanya var ve millet haklı olarak bunu yayıyor bunda bir sorun yok. Modelin eli yüzü düzgün ancak bazı kişiler bu modeli abartıyor ve çığ etkisi gibi...forum.donanimarsivi.com
Aradıklarım bunlar değil. Rtings gibi bir mecradan çıkacak incelemelere bakmayı tercih ediyorum kıyaslamak için.bende de g3 un 2022 modeli var ben ona dayanarak yorum yaptim. ayrica urun linkindeki degerlendirmelerde de ghostingden bahseden var:
Alıntıyı görüntüle
Yav uğraşma o elemana cevap vermeye değmez.Aradıklarım bunlar değil. Rtings gibi bir mecradan çıkacak incelemelere bakmayı tercih ediyorum kıyaslamak için.
Son kullanıcı yorumları bazen çok saçma veya tutarsız olabiliyor. Mesela Ghosting var diyenler Overdrive ayarını ne yaptı, black smearing ne kadar falan derken çok yüzeysel kalıyor.
Niye hala bir UFO test videosu paylaşmadın?Yav uğraşma o elemana cevap vermeye değmez.
Gitmiş bir kullanıcının yorumunu referans alıp cevap vermeye çalışmış.
Biz cevap verdikçe diretmeye devam edecek bunlar.
Gerekli cevap verdim konuyu okuyun.Niye hala bir UFO test videosu paylaşmadın?
Atamazsın tabiiGerekli cevap verdim konuyu okuyun.
Eleman meleman ne bu ustten bakma hayirdir? Ingiltere prensiyle mi konusuyorumYav uğraşma o elemana cevap vermeye değmez.
Gitmiş bir kullanıcının yorumunu referans alıp cevap vermeye çalışmış.
Biz cevap verdikçe diretmeye devam edecek bunlar.