Kopun olsun uygulama cashback olsun daha ucuza düşürebilirsiniz.
Evet bir ıps panel değil ama full pivot oluşu 180 hz oluşu marka isim oluşu fiyatına değer.
Satıcıda amazonun kendisi.
Ayrıca bana göre renk kalitesi ıps göre yakın bir deneyim sunmuştu.
Ben bu yüzden bir adet daha aldım ve sizinle paylaşmak istedim.
Daha önce asusun tuf serisi ıps almıştım. Yenileme konusunda çok iyi olsada sarı renkleri yapay veriyordu ve ölü pixelde çıktığı için iade etmiştim.
Foruma bu fiyata IPS panel ürün bile atılsa eleştirmek için illaKİ bir şey bulan çıkacaktır.
Bu monitör mevzusuna olan ön yargı ve endişeler çok eskiye dayanıyor hala bu psikolojide çıkamayanlar var.
Ben konuda ki monitörü kullanmayana kadar va panele ön yargılıydım hep şu forumlarda ki ghosting var diyen tipler yüzünden.
Konuda ki samsung monitörü kullandıktan sonra va panele bakış açım değişti.
Zaten olumsuz bir duruma raslasaydım ikinci kez neden sipariş edeyim ki?
İmkan varsa öncelik IPS.
Yoksa iyi bir va panel alınabilir.
Daha önce asusun tuf serisi ıps almıştım. Yenileme konusunda çok iyi olsada sarı renkleri yapay veriyordu ve ölü pixelde çıktığı için iade etmiştim.
Foruma bu fiyata IPS panel ürün bile atılsa eleştirmek için illaKİ bir şey bulan çıkacaktır.
Bu monitör mevzusuna olan ön yargı ve endişeler çok eskiye dayanıyor hala bu psikolojide çıkamayanlar var.
Ben konuda ki monitörü kullanmayana kadar va panele ön yargılıydım hep şu forumlarda ki ghosting var diyen tipler yüzünden.
İmkan varsa öncelik IPS.
hocam testi yapıp atabilir misiniz bende sonucu merak ettim dış bir göz olarak hangi taraf haklı acaba tek savunan siz gibi görünüyorsunuz monitör hakkında olumlu bi geri dönüş yazan olmamış konunuzda denk gelmemişte olabilir tabi
İmkan varsa öncelik IPS.
hocam testi yapıp atabilir misiniz bende sonucu merak ettim dış bir göz olarak hangi taraf haklı acaba tek savunan siz gibi görünüyorsunuz monitör hakkında olumlu bi geri dönüş yazan olmamış konunuzda denk gelmemişte olabilir tabi
O şahıs dediğimi kabul etmeyene kadar video atmayacağım.
Ayrıca ben monitörü savunmadım bana denk gelen üründe sorun yok dedim.
Hala dediğimin arkasındayım o ilgili şahıs dediğimi kabul ediyorsa atarım testi.
İkinci gelecek üründe bir sürpriz olur mu bilmem.
Daha önce sorun yaşamış kişişelere saygı duymak lazım ancak bunu nezaket çerçevesinde ve hangi seride yaşamış öyle dile getirmesi lazım.
Foruma artık kolay kolay sıcak fırsat açacağımı düşünmüyorum.
Kendini geliştirmiş insanları tenzih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca şuraya bir görsel eklemek istiyorum.
İşaretlediğim yerde amazon diyor ki geçen ay bu monitörden 400 adetten fazla satılmış diyor.
Bu sadece geçen ay amazonda satılan rakam diğer siteleri veya mağazaları saymıyorum bile.
Ürün 2024 çıktı ve o günden bu güne binlerce bu monitör satılmış.
Forumlara veya şikayetvar.com'a girin bakın bunca binlerce kişinin arasında kaç kişi sorun yaşıyorum die başlık açmış?
Ayrıca dün ben başlığı açtığımda satıcı amazondu ve ne olduysa stok bitti ve monitör birinci sıraya çok satılan girdi.
Burada hala vooooo ponollll olonmozzzz diyen kişilere cevap vermek zorunda kalıyorum.
Ki zaten üstede yazdığım gibi bir daha sıcak fırsatlara konu açacağımı pek düşünmüyoruım.
Birde şunu öğrendim ki forum sitelerine bakıp hareket etmek bazen yanlışada insanı yönlendirebiliyor.
Uygun ve kaliteli bir ürünün alma fırsatınız var iken bir kaç kişinin olumsuz deneyimi yüzünden vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz.
Bir ürünü kullandıktan sonra olumsuz bir şey yaşanıyorsa kişi bana gelen üründe bu sorun oluştu diyebilmeli.
Evet birden fazla sorun yaşayan var ancak üstede dediğim gibi monitörü kullanan diğer binlerce kişi deneyimi ne durumda?
O şahıs dediğimi kabul etmeyene kadar video atmayacağım.
Ayrıca ben monitörü savunmadım bana denk gelen üründe sorun yok dedim.
Hala dediğimin arkasındayım o ilgili şahıs dediğimi kabul ediyorsa atarım testi.
İkinci gelecek üründe bir sürpriz olur mu bilmem.
Daha önce sorun yaşamış kişişelere saygı duymak lazım ancak bunu nezaket çerçevesinde ve hangi seride yaşamış öyle dile getirmesi lazım.
Foruma artık kolay kolay sıcak fırsat açacağımı düşünmüyorum.
Kendini geliştirmiş insanları tenzih ederim.
bu inatçı ve saçma tavırlarınızla ömür boyu başarılar size o zaman. burası forum, herkes bilgi paylaşmak ve yardımlaşıp faydalanmak için burada madem ghosting kısmını savundunuz kullanan birisi olarak ghosting testini paylaşın almak isteyenlerde kafasında soru işareti kalmadan rahatça alsınlar. g3 hakkında yüzlerce ghosting problemi şikayeti varki sizin konunuza bile ben dahil kaç kişi bu problemi yazdı hangi serisi olursa olsun her serisinde var gördüğüm kadarıyla. o yüzden g3 serisinin adı çıktı desek yeridir. eğer bunu çürütmek istiyorsanız atın kanıtları sonuçları bakalım hep beraber.
bu inatçı ve saçma tavırlarınızla ömür boyu başarılar size o zaman. burası forum, herkes bilgi paylaşmak ve yardımlaşıp faydalanmak için burada madem ghosting kısmını savundunuz kullanan birisi olarak ghosting testini paylaşın almak isteyenlerde kafasında soru işareti kalmadan rahatça alsınlar. g3 hakkında yüzlerce ghosting problemi şikayeti varki sizin konunuza bile ben dahil kaç kişi bu problemi yazdı hangi serisi olursa olsun her serisinde var gördüğüm kadarıyla. o yüzden g3 serisinin adı çıktı desek yeridir. eğer bunu çürütmek istiyorsanız atın kanıtları sonuçları bakalım hep beraber.
Geçen de corsair psu konusu açtım bilmeyenler gelip olumsuz yorum attılar.
Sonra hepsini aydınlattım detayları ekledim ve kimse itiraz etmedi.
Ben her seferinde bu kadar zaman ayırıp detay vermek zorunda değilim kimseye.
Vaktinizin değerini bilin ve olumsuz sorun yaşayanları değerlendirirken olumlu bulanlarıda fikir danışın.
Sizin kitleniz aynı mevzuyu sitenin kurucusu apoyada yaptı.
Apo ne yaptı? En son monitörü satın alıp detaylı inceleme yaptı.