❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

arseyus

80+
Reaksiyon skoru
147
Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24

Kopun olsun uygulama cashback olsun daha ucuza düşürebilirsiniz.
Evet bir ıps panel değil ama full pivot oluşu 180 hz oluşu marka isim oluşu fiyatına değer.
Satıcıda amazonun kendisi.

Ayrıca bana göre renk kalitesi ıps göre yakın bir deneyim sunmuştu.
Ben bu yüzden bir adet daha aldım ve sizinle paylaşmak istedim.

Evet bir ıps panel değil ama full pivot oluşu 180 hz oluşu marka isim oluşu fiyatına değer.

aylardır deneyim ve tecrübem var 144hz olanında alacak olan aşırı ghosting yapmasını göze almalı. pivot özelliği işlevselleği ve boyu vs güzel ideal kullanımı var ama en büyük sorunu dediğim gibi ghosting renkleride fena değil

Şu yüzden alıcam beni ikna ettin. Şaka bi yana ana monitör olarak bu G3 alanının haline acırım. Black smearing sorununun tillahı bir monitör G3.
İkna olmanız için yazmadım onu alacak kişi yarın birgün sattığında marka olmasından ötürü rahat satabilir.
Black mıdır nedir her ne ise google girip arama zahmetinde bulunmadım bizi sen aydınlat neymiş?
Ghosting olsun ışık sızması olsun ölü pixel olsun ben sorun yaşamadım bunlar ile alakalı.
Renk kalitesi ile aoc monitörüm vardı ıps onunla neredeyse aynı kalitede.

Ayrıca estetik olarak samsung çok iyi duruyordu.
Birazda senden dinleyelim negatif yanlarını?

Fiyat iyide dandirik bir ürün.

Fiyat iyide dandirik bir ürün.
Kardeşim soruyoruz işte dandik olan tarafı neresi?
Aoc ıps 144 hz monitörüde var elimde ikisini yan yana koydum samsung bir tık parlak ve daha iyi bir oyun deneyimi sundu bana.
Kendi kendime bu monitörü vatandaş nie bu kadar haksızlık ediyor dedim.

Ayrıca samsung g3 serisi 2022 / 2023 / 2024 olarak güncellendi.
Konudaki monitör 2024 verisyon.
Söz hakkı düşecek birisi varsa oda konudaki modeli satın alıp denemişse yorumlayabilir.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Ayrıca samsung g3 serisi 2022 / 2023 / 2024 olarak güncellendi.
Konudaki monitör 2024 verisyon.
Söz hakkı düşecek birisi varsa oda konudaki modeli satın alıp denemişse yorumlayabilir.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
İsterse 2042 versiyon olsun. Sen şimdi bu monitöre bakıp ghosting seviyesini göremiyor musun gerçekten? Ufo testi yapıp İPS panel ile yan yana görüntüle farkı anlarsın. Siyah bir pencereyi beyaz bir arka plan üzerinde hareket ettir, yine görünür. G3 abartısız en berbat VA panele sahip. G65B harici bir VA panel önermiyorum zaten.

İsterse 2042 versiyon olsun. Sen şimdi bu monitöre bakıp ghosting seviyesini göremiyor musun gerçekten? Ufo testi yapıp İPS panel ile yan yana görüntüle farkı anlarsın. Siyah bir pencereyi beyaz bir arka plan üzerinde hareket ettir, yine görünür. G3 abartısız en berbat VA panele sahip. G65B harici bir VA panel önermiyorum zaten.
Buyur sana ikisini atayım.

Solda samsung va 180 hz olan model sağdaki aoc ıps 144 hz olan model
Renk farkını görebilen var mı?

Ghosting demişsin ben ufo testi yaptım ve herhangi bir gölgelenme fark etmedim.
Şu va paneldeki ghosting ve ıps paneldeki ışık sızması takıntılarınızı bırakın artık.

1a22d937-d6c5-4793-8fab-24c6223b6377.jpeg

Alın buda benim test ettiğim samsung ile aoc monitör

Buyur sana ikisini atayım.

Şu va paneldeki ghosting ve ıps paneldeki ışık sızması takıntılarınızı bırakın artık.
Renk farkından bahseden oldu mu? VA panel kullanmayı bırakıp, İPS panele geçtiğim gün VA panelin ne kadar berbat bir panel olduğunu anladım. GTG yenileme süresinin nidalara uzandığı G3 ile sana iyi eğlenceler.

hocam ya gözlerinizde sorun var ya da ghosting nedir bilmiyorsunuz ben şu ana kadar kullandığım monitörler arasında ghostingi en fazla olarak en başa koyarım o derece yani

Renk farkından bahseden oldu mu? VA panel kullanmayı bırakıp, İPS panele geçtiğim gün VA panelin ne kadar berbat bir panel olduğunu anladım. GTG yenileme süresinin nidalara uzandığı G3 ile sana iyi eğlenceler.
Boş yapıp işkembeden sallayarak vatandaşı yanlış yönlendirme.
Bilginiz güveniyorsan kanıtlarınla gel konuş yok işkembeden sallayacaksan yallah ıps panelle valorant oynamaya.

Gtg bahsediyor birde. Şu elemana 180 hz 144 çekin 5 ms 1 ms çekin geldiğinde aradaki farkı anlamasına imkan yok.
Sanki samsung bana para ödüyor? İtibar etmeyin bu elemana. Almak isteyen alsın ghosting varsa iptal eder geçersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ya gözlerinizde sorun var ya da ghosting nedir bilmiyorsunuz ben şu ana kadar kullandığım monitörler arasında ghostingi en fazla olarak en başa koyarım o derece yani
Arkadaşım ben yalan mı atıyorum?
Diyorum ki herhangi bir ghosting rastlamadım.
Bu ürünün 3 verisyonu var. Konuşacak isek bu son 2024 model üzerinden konuşmamız gerek.

bu monitörde hoparlör var mı internette araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,339
Üyeler
187,494
Son üye
sirhazar
Geri