Neler Yeni

Redragon Kumara Switch Değişimi

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
Bütçe
500
Elimde yaklaşık 3 senedir kullandığım redragon kumara var (k552 değil) , bazı tuşlar basmamaya başladı, klavye blue switch'e sahip ben red ile değiştirmek istiyorum ancak hot swap olmadığı için sıkıntı çıkarmı? Ayrıca switch markasını farklı takabilirmiyim?

Qbört

80+ Bronze
Hot swap olmadığı için klavyeyi söküp lehimleme yapman gerekiyor. Farklı marka sıkıntı çıkarır mı dersek aynı boyut ve yapıya sahip olmayabilir sıkıntı çıkmaması adına outemu alırsan iyi olur.
Yada elindekini ucuza satıp sıfırını alabilirsen daha iyi olabilir mümkün ise öyle yap derim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Hot swap olmadığı için klavyeyi söküp lehimleme yapman gerekiyor. Farklı marka sıkıntı çıkarır mı dersek aynı boyut ve yapıya sahip olmayabilir sıkıntı çıkmaması adına outemu alırsan iyi olur.
Yada elindekini ucuza satıp sıfırını alabilirsen daha iyi olabilir mümkün ise öyle yap derim.
Bencede mantıklı bu olur gibi satabilirse yoksa sorun çıkma ihtimali var

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Elinde patlayabilir

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Elimde yaklaşık 3 senedir kullandığım redragon kumara var (k552 değil) , bazı tuşlar basmamaya başladı, klavye blue switch'e sahip ben red ile değiştirmek istiyorum ancak hot swap olmadığı için sıkıntı çıkarmı? Ayrıca switch markasını farklı takabilirmiyim?

Lehim bilginiz var ise değişim evet mümkün. Ancak aliexpress üzerinden belki switch bulup alabilirsiniz de astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lehim bilginiz var ise değişim evet mümkün. Ancak aliexpress üzerinden belki switch bulup alabilirsiniz de astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
Daha önce zaten basmama yaptığında kullanmadığım tuşların switchlerini söküp basmayan yerlere takmıştım ancak yine aynı sorunla karşı karşıyayım.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En mantıklısı elimdekini satıp yeni bir klavyeye geçmek, 600-800 TL arası klavye önerilerinizi bekliyorum.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
K552 kumara beyaz

43598

80+
En mantıklısı elimdekini satıp yeni bir klavyeye geçmek, 600-800 TL arası klavye önerilerinizi bekliyorum.

Hptswap olmayanlar için lehin pompası ve havya veya lehim sökme makinesi gerekiyor. Lehim bilginiz yoksa tehlikeye atmanızı pek önermem ancak çok acayip zor bir işlem değil. Redragon outemu stili pinlere sahip olduğu için outemu stili pine sahip olan switchlere ihtiyacınız olur ki düşük bütçede akko cs'ler önerimdir. Klavye önerisi için de %60 klavye olursa aliexpress'ten Redragon Fizz önerimdir. Hotswap bir klavyedir.

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
Hptswap olmayanlar için lehin pompası ve havya veya lehim sökme makinesi gerekiyor. Lehim bilginiz yoksa tehlikeye atmanızı pek önermem ancak çok acayip zor bir işlem değil. Redragon outemu stili pinlere sahip olduğu için outemu stili pine sahip olan switchlere ihtiyacınız olur ki düşük bütçede akko cs'ler önerimdir. Klavye önerisi için de %60 klavye olursa aliexpress'ten Redragon Fizz önerimdir. Hotswap bir klavyedir.
Zaten daha önce switchleri değiştirdim havya ile, ancak yine aynı sıkıntı olduğu için ya switch değişicem ya da yeni klavye alacağım.

43598

80+
Zaten daha önce switchleri değiştirdim havya ile, ancak yine aynı sıkıntı olduğu için ya switch değişicem ya da yeni klavye alacağım.

Deneyiminiz olduğuna göre Türkiye'den outemu switchler alıp (gaote olanlardan [alps değil düz gaote] daha kutu gibi görünenlerden, ortası kesik ama; çünkü daha dayanıklı ve redragon onları kullanıyor) takabilirsiniz. Ya da akko cs switchler gerçekten güzel. Veya gateron yellowlar.

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
Top Bottom