MehmetV2
80+ Silver
Dahası
M607 yazılımı var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Tuşların işlevlerini değiştirirken oluşturduğun makro profili çıkmıyor mu?
Evet.Numaraların yanına bastığımda çıkan şeylerden mi bahsediyorsun?
Zaten şuan 1 sol tık kaydetmişsin sen ne için kullanacaksın? Mesela mc de adama 20 cps ile falan vurmak için mi?
O sebeple değil ama oyun için tek seferde 2-3 tık falan olarak algılayacak şekilde ayarlamak istiyorumZaten şuan 1 sol tık kaydetmişsin sen ne için kullanacaksın? Mesela mc de adama 20 cps ile falan vurmak için mi?
Evet.
Kaydı başlat 3 defa sol tık yap ve kaydı durdur. 3 defa tıkladığında macro bölümde toplam 6 tane olay kaydetmesi gerekiyor. Kaydettikten sonra save de sonra ilk bölümdeki tuş atama yerine gel hangi tuşa atamak istiyorsan onu bas ve macro adını seç ve kaydetO sebeple değil ama oyun için tek seferde 2-3 tık falan olarak algılayacak şekilde ayarlamak istiyorum
Macro kısmına mouse imlecini götür sonrasında yaptığın makro profilinin çıkması lazım.O sebeple değil ama oyun için tek seferde 2-3 tık falan olarak algılayacak şekilde ayarlamak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Olmadı gene eskisi gibi çalışıyorKaydı başlat 3 defa sol tık yap ve kaydı durdur. 3 defa tıkladığında macro bölümde toplam 6 tane olay kaydetmesi gerekiyor. Kaydettikten sonra save de sonra ilk bölümdeki tuş atama yerine gel hangi tuşa atamak istiyorsan onu bas ve macro adını seç ve kaydet
nası yaOlmadı gene eskisi gibi çalışıyor