Neler Yeni

Regal ve Awox markaları alınır mı? TV önerisi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,855
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Awox bizde var, eğer bir mucize gerçekleştirip işleri düzeltmedilerse kesinlikle uzak dur derim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Film yada maç izlediğin zaman görüntü kalitesi iyi olması lazım bunların iyi olmayabilir az para değil

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Bunları seçmemin sebebi 58inch ve uygun fiyatlı olması üzerine mi box tv alıp kullanmayı düşünüyoruz sizce alınır mı? markalar nasıldır? yardımcı olursanız sevinirim
bütçeye uygun (11-12bin max) kaliteli tv önerileriniz varsa onlarada bakabilirim. İnch olarak 50,55,58 olabilir

Awox 58" Alıcılı 4K Ultra HD VİDAA Smart LED TV

Regal 58" Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Regal, Vestel oluyor. Aynı şekilde ülkemizde satılan JVC ve Toshiba modelleri de birer Vestel.

emre6840

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Regal, Vestel oluyor. Aynı şekilde ülkemizde satılan JVC ve Toshiba modelleri de birer Vestel.
Regal nasıldır alınır mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Regal içinde geçerlimi dediğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Awox bizde var, eğer bir mucize gerçekleştirip işleri düzeltmedilerse kesinlikle uzak dur derim.
Regal nasıldır sizce

Golf 4 R32

80+ Silver
Regal marka televizyonumuz var yıllardır kullanıyoruz daha 1 kere bozulmadı. Sanırım daha yeni yeni çıkıyordu internete giren televizyonlar bizde o zaman internete girebildiği için almıştık o zamanlar youtube açıp film felan izliyorduk ama gel şimdi dene açmıyor kanser olursun :D Zaten kaç yıl oldu şaşırmamak lazım. Uzun lafın kısası regal dandik bir marka değil zaten vestelin alt markası.

emre6840

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Regal marka televizyonumuz var yıllardır kullanıyoruz daha 1 kere bozulmadı. Sanırım daha yeni yeni çıkıyordu internete giren televizyonlar bizde o zaman internete girebildiği için almıştık o zamanlar youtube açıp film felan izliyorduk ama gel şimdi dene açmıyor kanser olursun :D Zaten kaç yıl oldu şaşırmamak lazım. Uzun lafın kısası regal dandik bir marka değil zaten vestelin alt markası.
hocam smart tv özelliğinin dandik olduğunu bilerek bunu seçtim, ekstra android tv alıcam, bana görüntü ve ses kaliteli olmalı, görüntü ve hoparlöri nasıl sizce

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://www.akakce.com/televizyon/e...i-android-smart-led-tv-fiyati,1164181968.html
ben bunları buldum daha bilgili arkadaşlar değerlendirir

emre6840

80+
https://www.akakce.com/televizyon/e...i-android-smart-led-tv-fiyati,1164181968.html
ben bunları buldum daha bilgili arkadaşlar değerlendirir
teşekkürler

Golf 4 R32

80+ Silver
hocam smart tv özelliğinin dandik olduğunu bilerek bunu seçtim, ekstra android tv alıcam, bana görüntü ve ses kaliteli olmalı, görüntü ve hoparlöri nasıl sizce
Bizim televizyon 2015 veya 2016 model. O yüzden görüntüsü sadece idare eder. İyi değil ama kötünün iyisi. Ses olarak da aynı şekilde. Ama siz sıfır olanını alacağınız için elbette teknoloji farkı olacaktır. Daha iyi olur yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,509
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom