Normal Alpha ile aynidır.Alpha ne kadar ben 1000 e gormustum pahali deil mi su degisik amblemli mavi alpha mi ? Link verir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum sadece kullanmısken onunla da karşılaştıryayım dedim.HS35 ile Arctis 3'ü karşılaştırmak olmamış, aralarındaki fiyat farkı fazla.
Bu arada Arctis 1 ile 3 ün sürücüsü aynı o yüzden karşılaştırmak mantıklı geldi.HS35 ile Arctis 3'ü karşılaştırmak olmamış, aralarındaki fiyat farkı fazla.
Cloud ll var. Yani bence bu bütçede Cloud dışında kulaklık alma.Renk pek uymuyor setime baska varmi simdi bana 800 TL'ye alabilcegem kulakliklari iyi kotu nedenleriyle soyleyebilir misin hocam?
Birde ne renk istiyorsun?Renk pek uymuyor setime baska varmi simdi bana 800 TL'ye alabilcegem kulakliklari iyi kotu nedenleriyle soyleyebilir misin hocam?
Beyaz siyah kirmizi olabilir vb olabilirCloud ll var. Yani bence bu bütçede Cloud dışında kulaklık alma.
![]()
HyperX Cloud 2 Kulaklık 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud 2 Kulaklık 7.1 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.googleadservices.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ne renk istiyorsun?
Cidden iyi. 53mm surücüler ile çok güzel bir deneyimi var. Ama 7.1 olarak iyi değil 7.1 zaten sesi tenekeleştirmekten baska bir halt değil.Dedigim gibi arctis 5 le sansimi deneyecegim sonrasinda eger sikinti cikarir ise void almayacagim zaten sorunu var ama egerki sorun cikaracak bir sey olursa cloud 2 alabilirim ses kalitesi feci derecede iyi diyorlar
800 tl bandında cooler master mh752 için ne düşünüyosunuz? Yabancı forumlarda cloud serisiyle karşılaştırılan ve övülen bi kulaklıkCidden iyi. 53mm surücüler ile çok güzel bir deneyimi var. Ama 7.1 olarak iyi değil 7.1 zaten sesi tenekeleştirmekten baska bir halt değil.
Zamanında HS50 almadan önce Arctis 5 falan bakıyordum çok çekici geliyorlardı. Hevesimim aldım Arctis 3 ile denebilirDediğin gibi Arctis serisinin fiyatları 2 katına çıktı. Bu paraya alınıp alınmayacağı da sürekli tartışılıyor zaten.
Güzel kulaklık. Ama 40mm sürücüsü olması bir eksi. Yine de öneririm.800 TL bandında cooler master mh752 için ne düşünüyosunuz? Yabancı forumlarda cloud serisiyle karşılaştırılan ve övülen bi kulaklık
Ses güzel kasılıyor ama fiyatları hakkında cidden hak etmiyorlar. Bu durumda HS35 ve Arctis 1 her türlü kırpılmış versiyon geriye Drop Plus kalıyorHocam Arctis 1 diğer Arctis'lerin kırpılmış versiyonu pek iyi değil Arctis 3 ve diğerleri de farklı değil aynı ses kalitesine sahip çünkü aynı ses sürücülerini (s1 speakers driver) kullanıyor 5 de keza öyle 7 de öyle. Tek fark biri 3.5 mm iken biri hem usb hem 3.5 mm biri kablosuz o kadar. Tasarım RGB falan filan işin içine giriyor birde o kadar. Ben semiyorum, tek olayı rahatlık ve görünüş. Artık çoğu kulaklığın mikrofonu iyi zaten.
tek problem cloud 2 bencce arctis 5 arctis 3 gibi kötü bir kulaklık değil ve cloud 2 den daha iyi.Arkadaşlar kuzenimden aldığım Arctis 3 kulaklığı ile 1 el yoldaş attım ve HS35, HS50 ve HS50 PRO ile karşılaştırıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim Arctis 3 çok ama çok rahat. Yani böyle sanki kulakta durmuyor da kafan boşken ses geliyor. Ama ses kısık. Yani bu kulaklıktan kulaklığa değişmiyormuş Arctis serisinin sesi kısık. Ama 98Db olduğu için. Ses kasmaya engel değil ama müzik dinlerken çok ama çok başarısız. Neyse karşılaştırmaya geçiyorum.
Ses Kasma: Ses kasma konusunda HS35'ten cidden iyi ama HS50 ve HS50 PRO'dan kötü. HS35 ile HS50 arası bir kulaklık diyebilirim ses kasma konusunda.
Müzik: Müzikte HS35 ile eşdeğer çok bir fark yok. Basslar iyi değil, ses kısık ama ses temiz geliyor. HS50 ve HS50 PRO müzik konusunda çok daha iyi diyebilirim.
Konfor: Konforda hepppsini geçiyor yani anlatmama gerek yok bence
Yalıtım: Yalıtımı pedler deri olmadığı için haliyle kötü ama dışarıdan oyundayken ses almıyor.
Sonuç: 600tl etmez ama 350tl civarına tercih edebileceğim bir kulaklık olurdu. 600tl bandında HS50 Pro varken kesinlikle almamalısınız. Ve Arctis serisi tamamen aynı sürücüyü kullanıyor yani eğer önceden daha yüksek sesli bir kulaklık kullandıysanız almayın derim çünkü iade edersiniz sesten dolayı. Arctis 3 yerine HS50 Pro, Arctis 1 yerine HS35 ya da Rampage Drop Plus. Arctis 5 yerine Cloud ll ya da Cloud Alpha. Arctis 7 yerine ise bilemiyorum çünkü çok fazla kablosu kulaklık kullanmadım.
Yani Arctis serisi alınmaması gereken bir seri gözümde. @MetehngGll @Eminertekin @astambul09 @keremcnsz24 @Faruk Emre ve benim için en önemlisi @Yasin Çelik.