Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Paparada cashback sistemi için şart varmıdır?
Papara ile de her atmde para çekip yatırabiliyoruz?Toslada bütün atmlerde kart ile para çekip yatırabiliyoruz ve herhangi bir kesintisi olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuda paparanın önünde
Toslanın bir güzel özelliği de online alışveriş mantığı ile istediğimiz banka ya da kredi ya da ön ödemeli kart ile para yükleyebiliyoruz.
Papara ile alman bu kadarPaparada cashback sistemi için şart varmıdır?
500 liraya kadar kesintisiz kart ile ortak atmlerdenden yatırabilirsin ve çekersin atmden kart ile para çekerken kesintisini tam bilmiyorumPapara ile de her atmde para çekip yatırabiliyoruz?
Papara da 500 TL'ye kadar ptt hariç bütün atmlerden para kesmiyor fakat 500 TL den sonra %1 kesiyor500 liraya kadar kesintisiz kart ile ortak atmlerdenden yatırabilirsin ve çekersin atmden kart ile para çekerken kesintisini tam bilmiyorum
Kartsız ise bazı atmlerden kesintisiz yükleyebilirsin
Öyle bir şey mi varmış? Ben aylar önce 1800tl yüklemiştim 23tl kesmişti, kartsız yükleseydim kesmez miydi?Papara kart adamdır.
Eğer yüksek meblağlar yükleyecekseniz kartsız işlemle yükleyin o zaman kesmiyor para.
Evet kesmezdi. Kartsız işlemle para yatırdığın zaman kesmiyor sitesinde öyle yazıyorduÖyle bir şey mi varmış? Ben aylar önce 1800tl yüklemiştim 23tl kesmişti, kartsız yükleseydim kesmez miydi?
dolandırıldımEvet kesmezdi. Kartsız işlemle para yatırdığın zaman kesmiyor sitesinde öyle yazıyordu
toslada papara gibi sadece kendi banka hesabımızdan mı yatırabiliyoruz?Toslada bütün atmlerde kart ile para çekip yatırabiliyoruz ve herhangi bir kesintisi olmuyor.
Bu konuda paparanın önünde
Toslanın bir güzel özelliği de online alışveriş mantığı ile istediğimiz banka ya da kredi ya da ön ödemeli kart ile para yükleyebiliyoruz.