Denji.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Erhan Ovaçin
Tekrarda selamlar bugün yapacağım rehberde sisteminizin güzel görünmesi için kasa önerileri yapacağım.
1-DarkFlash Pollux Kasa
Kendisi 309TL için gayet güzeldir, mesh panele sahip olduğu için hava akışında sorun yaratmaz ve sisteminizi ısıtmaz. Düşük bütçelerde RGB severler için hayat kurtarır.
2-Zalman N5 MF
Pollux kasadan biraz daha iyi bir hava akışına sahip olan N5 MF fiyat olarak oldukça ucuzdur bu yüzden 6000 7000TL niz bile olsa tercih edeceğiniz kasa genelde bu olacaktır.
3-MSI MAG FORGE 100M
Kasa bakımından marka takıntınız varsa tercih edilebilecek en güzel kasalardan biridir. Hava akışı zalman kasaya göre bir tık daha iyidir.
5-MSI MAG FORGE 100R
Bu kasa için fazla bir şey söylemeyeceğim, 100M den farkı A-RGB yani adreslenebilir RGB'ye sahip olmasıdır.
6-Thermaltake V200
Mesh görüntüsünü sevmiyorsanız cam görünsün istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir kasadır. Hava akışı oldukça yeterlidir.
7-Dark Guardian Pro
750 800TL bandında tavsiye istenince attığım kasa budur fiyatına göre harika, hava akışı çok iyi sisteminizi her zaman ferah tutmanızda çok yardımcı olur.
8-Cooler Master TD500 (Beyaz)
Bu kasayı beyaz severler için koydum. İsterseniz siyahınada bakabilirsiniz özellik bakımından ikiside aynıdır, bu kasa da sisteminizi ferah tutar.
9-XPG Battlecruiser
Paranız var güzel bir görünüm elde etmek istiyorsanız alacağınız en güzel kasalardan biri ise bu. Hava akışı artık anlatmak istemiyorum zaten rehbere kötü kasa koymayacağım.
10-Corsair iCUE 465X
Kendisini ben çok beğenirim sistem toplarken 12 13K paranız varsa biraz kenara ayırın ve bunu alın derim. Çok yakışıklı bir kasadır kendisi.
Edit : Burdan sonraki kasaları sadece önerebilirim çünkü fazla bilgim yok.
11-Thermaltake Level 20 RS
Ben kendimi aştım istediğim tüm bileşenleri aldım ve kalan paramı kasaya yatırmak istiyorum derseniz fiyatını hakeden bir kasa diyebilirim. Bu da yakışıklı ama biraz tuzlu bir fiyatı var.
12-Phanteks Eclipse P600s
Sade ama kaliteli bir kasadır kendisi, RGB sevmeyen birisinin RTX 3080'i bence en çok buna yakışır.
13-Thermaltake Level 20HT
Kasalar artık o kadar pahalı ki RTX 3070'im yoksa bu kasaları alamam diyebilirim. Full tower olarak iyi bir kasadır.
14-MSI MPG Sekira 500X
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,519808763.html
Bunu da alan varsa o arkadaş bilgisayara bir ev gibi yatırım yapıyordur. Ben bu kasaya düştüm dostlar.
15-Corsair Crystal Series 680X
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,497481735.html
Kendisi çok yakışıklıdır, Bunun içine RX550 takanın sıkıntıları var demektir görürseniz polisi arayın.
16-Cooler Master Cosmos C700P
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...g5n-s0-fanli-atx-oyuncu-fiyati,621973253.html
Bu kasayı anlatacak kelime bulamadım.
Rehberim bitti okuduğunuz için teşekkür ederim umarım beğenmişsinizdir ek tavsiyeleriniz varsa ekleyebilirsiniz. Herkese iyi forumlar!
1-DarkFlash Pollux Kasa
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,
www.dfsbilgisayar.com
2-Zalman N5 MF
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.068,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3-MSI MAG FORGE 100M
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
5-MSI MAG FORGE 100R
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
6-Thermaltake V200
Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-1K8-00M1WN-01 ITOPYA'da.
www.itopya.com
7-Dark Guardian Pro
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...
www.teknobiyotik.com
8-Cooler Master TD500 (Beyaz)
Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
9-XPG Battlecruiser
Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
10-Corsair iCUE 465X
Corsair iCUE 465X RGB Beyaz CC-9011189-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 465X RGB Beyaz CC-9011189-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair iCUE 465X RGB Beyaz CC-9011189-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Edit : Burdan sonraki kasaları sadece önerebilirim çünkü fazla bilgim yok.
11-Thermaltake Level 20 RS
Thermaltake Level 20 RS ARGB CA-1P8-00M1WN-00 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake Level 20 RS ARGB CA-1P8-00M1WN-00 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Thermaltake Level 20 RS ARGB CA-1P8-00M1WN-00 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
12-Phanteks Eclipse P600s
Phanteks Eclipse P600s Siyah Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Phanteks Eclipse P600s Siyah Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
13-Thermaltake Level 20HT
Thermaltake Level 20HT Beyaz 4xTempered Glass Panelli E-ATX Full Tower Oyuncu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermaltake Level 20HT Beyaz 4xTempered Glass Panelli E-ATX Full Tower Oyuncu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
14-MSI MPG Sekira 500X
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,519808763.html
Bunu da alan varsa o arkadaş bilgisayara bir ev gibi yatırım yapıyordur. Ben bu kasaya düştüm dostlar.
15-Corsair Crystal Series 680X
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,497481735.html
Kendisi çok yakışıklıdır, Bunun içine RX550 takanın sıkıntıları var demektir görürseniz polisi arayın.
16-Cooler Master Cosmos C700P
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...g5n-s0-fanli-atx-oyuncu-fiyati,621973253.html
Bu kasayı anlatacak kelime bulamadım.
Rehberim bitti okuduğunuz için teşekkür ederim umarım beğenmişsinizdir ek tavsiyeleriniz varsa ekleyebilirsiniz. Herkese iyi forumlar!