Neler Yeni

REHBER 🔥NVDİA KARTLAR 1 TIKLA FPS ARTTIRTMA (EKRAN KARTI O.C)🔥

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Tek Yaptığımız Otomatik İnce Ayar Yazısının Karşısındaki Tiki Açmak Yani 1 Tık :D
Nvdia programını kim yükleyip kurcak hocam kurulu olsa bile nasıl ona tıklayıp açmadan bu ayarı açacağız 1 tık diyince gelmiştim hemen şimdi yapamadan gitcem

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Nvdia programını kim yükleyip kurcak hocam kurulu olsa bile nasıl ona tıklayıp açmadan bu ayarı açacağız 1 tık diyince gelmiştim hemen şimdi yapamadan gitcem
Hocam Abarttınız Sizde İsterseniz Kafa Yormalık Msi After Burner Yazılımı İle Yapın Tek Tek Voltaj Ayarlayın :D

Otomatik Kolay Yol Sunuyoruz Beğendiremiyoruz Millete

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,727
İsim
Oğuz
Düşük ekran kartlarında çalışmıyor bunu da ekleyebilirsin..
5-10 fps arttırıyor.
OC ile uğraşmak istemeyen yapabilir hiç yoktan iyidir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Düşük ekran kartlarında çalışmıyor bunu da ekleyebilirsin..
5-10 fps arttırıyor.
OC ile uğraşmak istemeyen yapabilir hiç yoktan iyidir.
hocam zaten ekran kartından ekran kartına farklılık gösteriyor dedim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
1693142451766.png

Msi laptop saolsun bana otomatik güvenli biçimde overclock yapmama izin veriyor :D tabi gerekli zamanlarda kullanıyorum onun dışında denge modunda takılıyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,727
İsim
Oğuz

The Semih

80+ Gold
Bozma konusu biraz şehir efsanesi gibi eskiden kalan bir şey. İlk olarak Nvidia kart biosları AMD ye göre zaten çok katı, voltajı köklemek istesende belli voltaj üstünü hiç bir şekilde veremiosun Nvidia da (Mesela benim 2060 da 1068mV üstü vermiyor), AMD de ise Afterburnerda özel bir ayar açman gerekiyor onu açmadan da AMD kartlarda riskli voltaj seviyesine çıkamıyorsun. Doğru şekilde yaptığında kartı bozmaktan çok ömrünü uzatıp daha sağlıklı çalışmasını sağlar. Böle kartı bozdum ettim diyerler gidip kafasına göre herşeyi köklüyor zaten ölmeye yakın olan kartları elinde kalıyor sonra suçu programa atıyor :D.
Hocam bozmak derken arkadaşın demek istediği şu, OC işleminden anlamayan bir insan MSI afterburner kullanması NVIDIA %100 güvenli OC Tunera göre daha riskli bu zaten aksi söylenemez. NVIDIA OC Tuner arkadaşın rehberinde ki yani kart bozulsa bile Garantiye giriyor çünkü NVIDIA yazılımıyla kendisi yapıor kullanıcı değil. Bozulması imkansız gibi bir şey zaten öyle örnek verdim.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Hocam bozmak derken arkadaşın demek istediği şu, OC işleminden anlamayan bir insan MSI afterburner kullanması NVIDIA %100 güvenli OC Tunera göre daha riskli bu zaten aksi söylenemez. NVIDIA OC Tuner arkadaşın rehberinde ki yani kart bozulsa bile Garantiye giriyor çünkü NVIDIA yazılımıyla kendisi yapıor kullanıcı değil. Bozulması imkansız gibi bir şey zaten öyle örnek verdim.
Aynen Bende Ondan Bahsettim O Yüzden Bu Daha Güvenli

Top Bottom