[REHBER] Nvidia VS AMD

AMD iyi ise AMD Nvidia iyi ise Nvidia derim ben hocam bu forumda bir çok kişiye AMD yi savunarak Nvidia kart almamasını birçok kişiye de Nvidia kart önerdim bütçesi ne ve istekleri ne buna bakılmalı neyse bu ayrı konu 2020 sürümleri güzel ama bir sonraki driver da FPS düşmesi olmayacağı ayrıca Vega ve rx590 dan başka diğer kartlarda da farklı modellerde bir çok ısınma sorunu gördüm.
Bir sonraki driverda hata olursa bir öncekine geçersin, ben de nvidia da öneriyorum forumda amd kart önerince çıldıran insanlar var.

Bir sonraki driverda hata olursa bir öncekine geçersin, ben de Nvidia da öneriyorum forumda AMD kart önerince çıldıran insanlar var.
Ben onu yalnış buluyorum işte Nvidia kullanıyorum ama mesela basit bir örnek verecek olursak 1650 yerine 570 çok çok daha iyi bir seçim hem daha ucuz hem daha fazla performans Nvidia'nın en başarısız kartı olabilir hatta

Yararlı yazam reaksiyon sıkoru kasam
Dostum bu arkadaşımız destek kulübünde. Kulübümüzün bir Rehber konusu bulunmakta. Yararlı bulunan konular oraya ekleniyor. Ben yararlı bulduğumu belirterek destek verdim sadece olay bu.

Ben onu yalnış buluyorum işte Nvidia kullanıyorum ama mesela basit bir örnek verecek olursak 1650 yerine 570 çok çok daha iyi bir seçim hem daha ucuz hem daha fazla performans Nvidia'nın en başarısız kartı olabilir hatta
5700xt önerince çıldırıyorlar ne yapayı adamın bütçesi 2070se yetmiyor.

5700xt önerince çıldırıyorlar ne yapayı adamın bütçesi 2070se yetmiyor.
Haklısınız hocam önce bütçe sonra öneri bütçesi Nvidia ya yetmiyorsa AMD alması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri