Nm 2 katı kadar fazla bu hiç iyi değil. maksimum sıcaklık vb. çok önemli değil. GHz de etkileyecek kadar fazla değil farkı. Bekleyip göreceğiz bakalım ne olacakSadece nm'si fazla intelin onun dışında bence l3 önbelleği fazla, ghz fazla, maksimum sıcaklığı da az.
bunu deyince amd fanboyu intel fanboyu oluyoruzaynen
işte farklı testler de olabiliyor bence işlemcilerin tam anlamıyla satışa sunulması ve yerli kanalların DA ya da technopat filan incelemesini yapması da önemli.Mesela bakınız , eğer max. 10 FPS fazla almak isterseniz 100$ ödeyebilirsiniz. İntel tarafınında iyi olduğu yanlar var ama tekli örnekler üzerinden genelleme yapamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Kanka o site pek doğru gelmedi bana ama neyseNiye daha linç edilmedim anlamadım.
Pardon öyle dediğim içinbunu deyince AMD fanboyu Intel fanboyu oluyoruz
Nm 2 katı kadar fazla bu hiç iyi değil. maksimum sıcaklık vb. çok önemli değil. GHz de etkileyecek kadar fazla değil farkı. Bekleyip göreceğiz bakalım ne olacak
Katılıyorum söylediklerinize. AMD nin de fanı iyi değil hatta r5 3600 de onun yüzünden daha az fps alınıyor. İntelin daha yeni işlemcisi zamanla göreceğiz.Millet şimdi AMD fanboys gibi bir şey söylersem linç filan yerim ama soğutucu konusunda 3600'ün soğutucusu ne kadar yeterli acaba?
Alıntıyı görüntüle
yazmıyor kesin 5 TL'lik dandik soğutucudur?
bu arada şimdi linç yiyeceğim demin başka bir şey yazmıştım tarayıcıyı kapattığımda yazı silindi ben de ne yazdığımı unuttum o yüzden sadece video bırakıp kaçacağım üstelik daha çıkmamaış işlemciye test yapmayın bırakın doğru düzgün çıksın yahu.
ln linç yiyeceğimi bile bile
np kardeşim yanlış anlamış olabilirsin.Pardon öyle dediğim için
AMD 3-4 Çeşit fanı var. Sadece 3600'de batırdı diye öyle dememen lazım. Wraith Max nerede İntel fanı nerede.Katılıyorum söylediklerinize. AMD nin de fanı iyi değil hatta r5 3600 de onun yüzünden daha az fps alınıyor. İntelin daha yeni işlemcisi zamanla göreceğiz.
Hagni site? şuan 2 tane test attım biri en en çok tanınan ve popüler inceleme sitesi techpowerup diğeri ise gamer nexus yani techpwoerup'a da kötü demezsin sanırım umarım ona demedim adamların başka incelemelrine filan dabakabilirsin bu işlemciler zaten bu kadar ısınıyor aksini iddia eden yoktur sanırım.Kanka o site pek doğru gelmedi bana ama neyse
Madem o kadar fanı var adam gibi fan koysun r5 3600'e , sırf ucuz olsun diye. Wraith Max işlemci alacak parası olan bi zahmet ek fan ya da sıvı soğutma alır.AMD 3-4 Çeşit fanı var. Sadece 3600'de batırdı diye öyle dememen lazım. Wraith Max nerede İntel fanı nerede.
İntelden daha iyi yinede. İntelin fanları internette 5TL'ye satılıyor.Madem o kadar fanı var adam gibi fan koysun r5 3600'e , sırf ucuz olsun diye. Wraith Max işlemci alacak parası olan bi zahmet ek fan ya da sıvı soğutma alır.