Çoklu çekirdeği etkileyen çekirdek sayilari aynı. Bu bilgilerle böyle bir sonuca varmanız imkansız.Teknik özelliklere dayalı diyiyoruz.
Adam intel savunabilmek için NVİDİA ile AMD Gpu karşılaştırmış.Böyleleri oldukça Türkiye gelişmiyor R5 1600 eskisinin göstermiş fanboy
Sağolun hocam oyun testi ne zaman sunarlar?Güncelleme;
Testler eklendi.
Yarın iyice bir araştırıp eklerim. Ama Render alınacaksa 3600 Önde.Ya da İNTEL VS FX gibi olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam oyun testi ne zaman sunarlar?
Sonunda AMD nin intele yetiştiği ve geçebildigi tek cekirdek performansini gorduk.Güncelleme;
Testler eklendi.
Şaka mısın sen???Sonunda AMD nin intele yetiştiği ve geçebildigi tek cekirdek performansini gorduk.
Excuse me but WTF !?Sonunda AMD nin intele yetiştiği ve geçebildigi tek cekirdek performansini gorduk.
Tek çekirdek performansı yüzünden AMD den intele ne kadar dönen insanlar var biliyor musun? İyi bir fanboyluk kelimesini ağzınıza almışsınız, tekrar tekrar söylüyorum babamın oğlu değil intel ve AMD neden koruyayim? Ne yanlış yönlendiriyoruz gerçekleri söylüyoruz boş yorum yapmayın.Şaka mısın sen???
AMD Her zaman geleceğe yatırımdır. O Yüzden AMD Öneriyoruz. Senin gibi Bilgisizler/Fanboylar yüzünden insanlar yanlış yönlendiriliyor.
İ5 9400f örneği?Excuse me but WTF !?
Emin ol ki senin kadar boş birisi yok.Tek çekirdek performansı yüzünden AMD den intele ne kadar dönen insanlar var biliyor musun? İyi bir fanboyluk kelimesini ağzınıza almışsınız, tekrar tekrar söylüyorum babamın oğlu değil Intel ve AMD neden koruyayim? Ne yanlış yönlendiriyoruz gerçekleri söylüyoruz boş yorum yapmayın.
İ5 9400f örneği?
İ5 9400f dışında ?Tek çekirdek performansı yüzünden AMD den intele ne kadar dönen insanlar var biliyor musun? İyi bir fanboyluk kelimesini ağzınıza almışsınız, tekrar tekrar söylüyorum babamın oğlu değil Intel ve AMD neden koruyayim? Ne yanlış yönlendiriyoruz gerçekleri söylüyoruz boş yorum yapmayın.
İ5 9400f örneği?