Neler Yeni

Rehberdeki kişiler SIM karta aktarıldıktan sonra,telefon sıfırlanırsa silinir mi?

Ben telefonu sıfırlamayı düşündüğüm için rehberse bulunan dışa aktar>SIM kartına aktar, seçeneğini uygulamak istiyorum.
Bu işlemi uyguladıktan sonra, telefonun sıfırlanması sırasında SIM kartını çıkartmama gerek var mıdır?
Bu işlem sırasında SIM kartına aktardığım kişiler silinir mi?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine de .vcf dosyasını birkaç yere daha yedekleyin.

Evet.
Hocam Google Drive'a yedekledim.Olmazsa Whatsapp'da tanıdığım birinede atarım.
Ondan sonra dediğim gibi Sim kartınada yedekleyeceğim bahsettiğim şekilde.

Sıfırlama yapmadan önce Sim kartını çıkartmadanda sıfırlamayı uygulayabilirim değil mi?Tekrar sordum hocam,bir pürüz kalmasın diye,kusura bakmayın.

Bunlardan sonra telefon sıfırlama işlemi bitti mesela,daha sonra bu Sim kartındaki kişileri rehbere aktarmam içinde içe aktar>Sim kartı mı demeliyim hocam?

Hocam Sım kartına aktara bastım,böyle bir yer çıktı.Nedir acaba bu tam olarak?

Ekler

• Screenshot_20210502-031036_Contacts.jpg
    Screenshot_20210502-031036_Contacts.jpg
    115.2 KB · Hit: 95
Son düzenleme:

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Sıfırlama yapmadan önce Sim kartını çıkartmadanda sıfırlamayı uygulayabilirim değil mi?Tekrar sordum hocam,bir pürüz kalmasın diye,kusura bakmayın.
Sorun olmaz.
Bunlardan sonra telefon sıfırlama işlemi bitti mesela,daha sonra bu Sim kartındaki kişileri rehbere aktarmam içinde içe aktar>Sim kartı mı demeliyim hocam?
Evet.
Hocam Sım kartına aktara bastım,böyle bir yer çıktı.Nedir acaba bu tam olarak?
Anlamadım ama galiba o kişilerin yedeğinin alınamadığını söylüyor. Bunları sonra el ile tekrar girmeniz gerekebilir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz.

Evet.

Anlamadım ama galiba o kişilerin yedeğinin alınamadığını söylüyor. Bunları sonra el ile tekrar girmeniz gerekebilir.
Bu 6 kişinin mi yedeğinin alınamadığı,yoksa geri kalan kişilerin mi acaba hocam?O kısmı bende tam anlayamadım

Top Bottom