Neler Yeni

(rehberimsi)R5 1600 af ve GTX 1660 süper kombinasyonu

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bu kombinasyonu almak isteyip kafasında soru işareti olanlar gönül rahatlığıyla alsın. Mükemmel bir kombinasyon şiddetle tavsiye ederim. Çoğu yeni oyunu ultrada 60 fps üstü oynarsınız. Hiçbir şekilde darboğaz olmuyor. Ve ilerde yükseltmek isterseniz. Çok fazla seçenek yok fakat. Ya işlemciyi yükseltip ilerde ekran kartını yukseltirsiniz . Yada(ben ilerde böyle yaparım muhtemelen) rtx 2060 koyarsınız . +1-2 sene eklersiniz sistemin ömurüne.
Oyun testleri(ultrada)
The witcher 3: 60 fps in altına düşmüyor.
forza horizan 4: 60 fps in altına düşmüyor.
mgs 5 : 60 altına düşmüyor.
ac oddssey: 55 60 fps arası geziyor.
bunun yanında sıcaklık 70° altına düşmüyor.
(Şuan disardayım eve gelince 2 3 oyun daha eklerim ki şuana kadar hiçbir oyunda(oynadıklarım) 60 fps altı görmedim.

Photoshop: rahatlıkla kullandım.
(
Eger bu kombinasyon sizde varsa aşağıda fps testleriyle veyahut kullandığınız uygulamalarla renklendirirseniz sevinirim)

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Arkadaşlar bu kombinasyonu almak isteyip kafasında soru işareti olanlar gönül rahatlığıyla alsın. Mükemmel bir kombinasyon şiddetle tavsiye ederim. Çoğu yeni oyunu ultrada 60 fps üstü oynarsınız. Hiçbir şekilde darboğaz olmuyor. Ve ilerde yükseltmek isterseniz. Çok fazla seçenek yok fakat. Ya işlemciyi yükseltip ilerde ekran kartını yukseltirsiniz . Yada(ben ilerde böyle yaparım muhtemelen) rtx 2060 koyarsınız . +1-2 sene eklersiniz sistemin ömurüne.
Oyun testleri(ultrada)
The witcher 3: 60 fps in altına düşmüyor.
forza horizan 4: 60 fps in altına düşmüyor.
mgs 5 : 60 altına düşmüyor.
ac oddssey: 55 60 fps arası geziyor.
bunun yanında sıcaklık 70° altına düşmüyor.
(Şuan disardayım eve gelince 2 3 oyun daha eklerim ki şuana kadar hiçbir oyunda(oynadıklarım) 60 fps altı görmedim.

Photoshop: rahatlıkla kullandım.
(
Eger bu kombinasyon sizde varsa aşağıda fps testleriyle veyahut kullandığınız uygulamalarla renklendirirseniz sevinirim)
Bence almışken işlemciyi 3600 alıp kafaniz 10 yıl rahat eder

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
BF5 online modunda %5-10 arası darboğaz yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,879
Üyeler
165,252
Son üye
Varlık İçin Yokluk
Top Bottom