Bencede troll, bile bile yapıyor.Tükendi yazısını o da görmüştür çünkü.Bu videodaki adam kesinlikle TROL!
Sistem efsane darboğaz yapacağı gibi ekran kartını da stoklar tükendi yazısına bakmadan alıyor maşallah.
Olur mu ekran kartını RTX 4000 (ya da yenisi adı her ne olacaksa) serisi beklemeliyiz ve en pahalısını almalıyız. İşlemci bile fazla olmuş Athalon taksak da olur, modeli fark etmez nasılsa.Anakart gereksiz olmuş bence. Daha düşük anakart kullanıp 3090 alınabilirdi
Tab2Bencede troll, bile bile yapıyor.Tükendi yazısını o da görmüştür çünkü.
Aynen 250w powerboost psu 4gb ram AMD athlon 3090ti güzel olurOlur mu ekran kartını RTX 4000 serisi beklemeliyiz ve en pahalısını almalıyız. İşlemci bile fazla olmuş Athalon taksak da olur, modeli fark etmez nasılsa.
Çok iyi toplamısLİNK. :
Knk burdan öğeenceksen hiç öğrenme ben söyliyim :dBeyler pc bileşenleri hakkında bilgim yok. Bunları izleyerek ne yapmamam gerektiğini öğreniyorum. Beni görüyorlarsa burdan onlara selam olsun.
Bence kafasını bir yere çarpıp bu hale gelmiş bir anda girmiş bu işlere çünküama csgo iyi oynuyor ama haa,,, pc toplaması rezalet ama