Neler Yeni

Yardım Rekabetçi oyunlar için 2.monitör almaya değer mi ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Tam da bunu düşünüyordum. Ben ozaman şu 4k oledi sipariş geçeyim. Bir deneyeyim , eğer oynayabilirsem almayim 2.monitörü.
Yani 2. Monitöre gerek yok acele etme çok bi fiyat artmaz zaten :)
5090 ve 9950X3D ye odaklan :)

medusa1

80+
32 inç şart mı? 27 inç araştırın iki ihtiyacınızı da karşılar. Ayrıca 540 hertz ile turnuvalara mı hazırlanıyorsun? Gelir elde edemeyeceğin bir şey için 540 hertz monitör almayı da saçma buluyorum. 165 hz tüm ihtiyaçları karşılar. espor durumu varsa bütçe de uygunsa bu fikir alışverişinin bir önemi yok tabi. Alın iki monitör yaslanın arkanıza.
27 inç olanlar 2k olduğu için hiç o topa girmeyi düşünmüyorum hocam. Çünkü dediğim gibi hikayeli oyun da oynuyorum ve 4k oled monitörde oynamak istiyorum açıkçası :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 2. Monitöre gerek yok acele etme çok bi fiyat artmaz zaten :)
5090 ve 7950X3D ye odaklan :)
9950x3d hocam yanlış yazdınız :D

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
360 hertz benq kullanmıştım ben de zaten hocam fakat bu sefer de asus 540'a şans vereyim diyorum.
hocam üst seviye oynuyorum dediniz diye tekrar ediyorum o oyuncular hep tek monitör kullanıyor 2.nin akıcılığı azalttığını söylüyor bu yüzden yayınlarda vs chati falan telefondan açıyolar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
27 inç olanlar 2k olduğu için hiç o topa girmeyi düşünmüyorum hocam. Çünkü dediğim gibi hikayeli oyun da oynuyorum ve 4k oled monitörde oynamak istiyorum açıkçası :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

9950x3d hocam yanlış yazdınız :D
Heh düzelttim, alışkanlık işte, 9800x3d nin fiyatı görünce 7950x3d öneriyorum herkese onun da etkisi var tabii 🤣

medusa1

80+
hocam üst seviye oynuyorum dediniz diye tekrar ediyorum o oyuncular hep tek monitör kullanıyor 2.nin akıcılığı azalttığını söylüyor bu yüzden yayınlarda vs chati falan telefondan açıyolar
Hocam kusura bakmayın biraz kafam doldu herkese cevap verecem diye. Rica etsem daha açık yazar mısınız anlayamadım. 2.monitör akıcılığı azaltıyor derken neyi kastettiniz tam olarak ? Rekabetçi oyunlara girince 4k 240 hertz oled monitörü ekranından kapatacam ve 540 hertz TN panele geçiş yapacam. Akıcılık azalır derken nasıl yani kafam durdu tekrardan kusura bakmayın mazur görün beni :D

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Hocam kusura bakmayın biraz kafam doldu herkese cevap verecem diye. Rica etsem daha açık yazar mısınız anlayamadım. 2.monitör akıcılığı azaltıyor derken neyi kastettiniz tam olarak ? Rekabetçi oyunlara girince 4k 240 hertz oled monitörü ekranından kapatacam ve 540 hertz TN panele geçiş yapacam. Akıcılık azalır derken nasıl yani kafam durdu tekrardan kusura bakmayın mazur görün beni :D
estf cs yi falan yüksek seviyede oynayan insanlar aynı anda 2 tane farklı monitör takılınca ekrandaki akıcılık düşüyor diyorlar bu yüzden yayında olsalar bile chat için 2.monitör değil telefon kullanıyorlar

medusa1

80+
estf cs yi falan yüksek seviyede oynayan insanlar aynı anda 2 tane farklı monitör takılınca ekrandaki akıcılık düşüyor diyorlar bu yüzden yayında olsalar bile chat için 2.monitör değil telefon kullanıyorlar
İlk defa sizden duydum hocam valla. O zaman rekabetçi oyunlara girince 32 inç oled monitörün kablosunu mu çıkarmam gerekiyor ?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
İlk defa sizden duydum hocam valla. O zaman rekabetçi oyunlara girince 32 inç oled monitörün kablosunu mu çıkarmam gerekiyor ?
valla açmasanız yetiyor galiba fpl de oynayıp yayın açanlardan gördüm bende

Top Bottom