YokSitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı
Sanmıyorum, direk açılan siteyi kapat bulaşmaz.Sitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı
Geçen gün bilmedigim dil de bi siteye atmıştı ve sağ alt taraf da gözüküyordu sadece ve bu siteyi kapatamıyodum ancak görev yöneticisin den kapattım 1 gün sonra virüs taraması yaptıgım da virüs çıktıTuhaf tuhaf sitelerde sıkıntı çıkabilir.
Geçen gün bilmedigim dil de bi siteye atmıştı ve sağ alt taraf da gözüküyordu sadece ve bu siteyi kapatamıyodum ancak görev yöneticisin den kapattım 1 gün sonra virüs taraması yaptıgım da virüs çıktı
Doğrudan bulaşmaz ama dolaylı olarak bulaşır.Sitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı
ad block kullanabilirsin çok yaralı oluyor youtube da falan da reklam çıkmıyor hiç bir türlüSitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı
sizce o siteden mi virüs bulaşmıştır ? Crackli oyun hiç indirmedimTuhaf tuhaf sitelerde sıkıntı çıkabilir.
Dolaylı yoldan bulaşır nasıl yaniDoğrudan bulaşmaz ama dolaylı olarak bulaşır.
evet. öyle durumlarda girer.Geçen gün bilmedigim dil de bi siteye atmıştı ve sağ alt taraf da gözüküyordu sadece ve bu siteyi kapatamıyodum ancak görev yöneticisin den kapattım 1 gün sonra virüs taraması yaptıgım da virüs çıktı
Yani reklam gizli sekme veya anında indirme ve pop-up ekran çıkartmaz ise bulaşmaz.sizce o siteden mi virüs bulaşmıştır ? Crackli oyun hiç indirmedim
Dolaylı yoldan bulaşır nasıl yani