Reklamlar dan virüs bulaşır mı

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Sitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı

Sitenin yönlerdigi reklamlar dan virüs bulaşma ihtimali var mı ? öyle bişey varsa bu virüsler den nasıl koruyabilirim bilgisayarı
Sanmıyorum, direk açılan siteyi kapat bulaşmaz.

Tuhaf tuhaf sitelerde sıkıntı çıkabilir.

Tuhaf tuhaf sitelerde sıkıntı çıkabilir.
Geçen gün bilmedigim dil de bi siteye atmıştı ve sağ alt taraf da gözüküyordu sadece ve bu siteyi kapatamıyodum ancak görev yöneticisin den kapattım 1 gün sonra virüs taraması yaptıgım da virüs çıktı

Aslında siteden siteye değişen bir durum kanımca.Geneldeki reklamlarda sıkıntı yok ama sakıncalı sitelerdeki reklamlara tıkladığınızda gizli sekme veya anında indirme yapabiliyor.Bunlar genele nazaran tehlikeli olabilir.

Hemen kapatırsan bir şey olmaz.

Doğrudan bulaşmaz ama dolaylı olarak bulaşır.

ad block kullanabilirsin çok yaralı oluyor youtube da falan da reklam çıkmıyor hiç bir türlü

Geçen gün bilmedigim dil de bi siteye atmıştı ve sağ alt taraf da gözüküyordu sadece ve bu siteyi kapatamıyodum ancak görev yöneticisin den kapattım 1 gün sonra virüs taraması yaptıgım da virüs çıktı
evet. öyle durumlarda girer.

sizce o siteden mi virüs bulaşmıştır ? Crackli oyun hiç indirmedim

Dolaylı yoldan bulaşır nasıl yani
Yani reklam gizli sekme veya anında indirme ve pop-up ekran çıkartmaz ise bulaşmaz.

Geri