Rektefiye Rs200 2021 model alınır mı ?

Gktg

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar,
Başlıkta olduğu gibi 2021 model rs200 almayı planlıyorum. ilanı burda paylaşmayacağım ama detaylarını veriyorum. Motor 2021 model 2. sahibiymiş. herhangi bir sorgulatma yapmamışlar alırken. Motor 45 bin km ve anladığım kadarıyla motor 43.500 km iken sıfır motor yaptırmışlar. Sol granajında 5cm kadar yarık varmış ama motorunun yürüründe sıkıntı yok ve muayenesi yapılmamış.

Fiyatı çok uygun geldiği için böyle bir şey düşünüyorum çünkü biliyorsun temiz rs200 ler 120-130tl bandında ve ben bu motoru bu fiyatların çok altında alacağım. Eğer alacağım kişi ekspertize sokmama izin verirse ilk ekspere sokmayı düşünüyorum malum motor sıfırdan yapıldığı için nasıl yapıldı usta iyi miydi veya orjinal parçalar mı kullanıldı bilmiyorum.

Sizce bu motoru almalı mıyım ve bana kaç para masraf çıkartır ? Benim şuan aklıma gelen lastik,sol granaj ve eğer motorda bir sıkıntı yok ise masraf edeceğim şeyler bunlar.

40 bin kilometrede rektefiye edilmiş 200cc alınmaz. hor kullanılmış o alet. fiyatı gerçekten uygunsa düşün

40 bin kilometrede rektefiye edilmiş 200cc alınmaz. hor kullanılmış o alet. fiyatı gerçekten uygunsa düşün
fiyatı 72 bin tl ve pazarlık payı var eğer motor düzgün yapılmış ise alınabilir diye düşünüyorum

fiyatı 72 bin tl ve pazarlık payı var eğer motor düzgün yapılmış ise alınabilir diye düşünüyorum
Ben açıkçası 40 binde motoru haşat eden adamın çok düzgün şekilde motora özen göstererek toplattıgını düşünmüyorum. bir an önce toplatıyım satayım kafasında da olabilir.

Ben açıkçası 40 binde motoru haşat eden adamın çok düzgün şekilde motora özen göstererek toplattıgını düşünmüyorum. bir an önce toplatıyım satayım kafasında da olabilir.
Yani evet 2. elde bende biraz dikkat etmeye çalışıyorum fakat fiyatı uygun geldi detaylarını yüz yüze konuştuğumda sormak istiyorum neden motor tekrar yapıldı başka herhangi bir sıkıntısı var mı vs. ve motor sıfırdan yapıldığı için mantıken 1500km olarak sayılmaz mıdır ?

Yani evet 2. elde bende biraz dikkat etmeye çalışıyorum fakat fiyatı uygun geldi detaylarını yüz yüze konuştuğumda sormak istiyorum neden motor tekrar yapıldı başka herhangi bir sıkıntısı var mı vs. ve motor sıfırdan yapıldığı için mantıken 1500km olarak sayılmaz mıdır ?
hocam 20 30 fazla ver daha temizini bulursun kafan rahat olur

hocam 20 30 fazla ver daha temizini bulursun kafan rahat olur
Evet doğru diyorsunuz ama bu bulduğum motor kendi ilimde ve direkt görme imkanım var ve tanıdığım sanayide temiz ustalar var en kötü onlardan biri ile motora bakmaya gideceğim.

Evet doğru diyorsunuz ama bu bulduğum motor kendi ilimde ve direkt görme imkanım var ve tanıdığım sanayide temiz ustalar var en kötü onlardan biri ile motora bakmaya gideceğim.
valla hocam ben aktif rs200 kullanıyorum adanadayım bence bulaşma ama sen bilirsin

valla hocam ben aktif rs200 kullanıyorum adanadayım bence bulaşma ama sen bilirsin
en kötü motora bakmaya gideceğim hocam. Zaten orda satan kişi ile konuştuğumda çok şaibeli cevaplar alırsam tabii ki de almam. Motoru ne kadar ucuz olursa olsun.
Ekstra size soru sormak istiyorum. Eğer motorda herhangi bir sıkıntı olursa bunun bana maaliyeti ne olur ?

Zaten hor kullanıldığından dolayı 70'den satıyolar hocam kimse babasının hayrına vermez o paraya belli ki o motorla sağlam yatmışlar virajda o yüzden de kaza geçirmişler. Yarıklar falanda zaten bunu kanıtlar nitelikte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,072
Üyeler
183,517
Son üye
en7swz
Geri