Öneri 1997 Model Mazda 323 Alınır mı?

Yok yok bunlarda fazla tutmaz basit bir motora sahipler. O dediğin turbo dizellerde geçerli fiyatlar.
O zaman alıp yaptırmak daha mantıklı bence abi motor baştan toplansa daha mantıklı kişi aracını bilir en azından.

Yok yok bunlarda fazla tutmaz basit bir motora sahipler. O dediğin turbo dizellerde geçerli fiyatlar.
Sen ne diyorsun hocam genel olarak. Üst kapak rektefiye gerekirse başka çok büyük sorunu yoksa zaten direk alınabilir bir araba.
Komple rektefiye gerekirse kendim yaptıracağım için ne işlem yapıldığını nerede nasıl yapıldığını bilerek güvenerek yaptırmış olacağım. Bu şekilde de alınmaya değer midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman alıp yaptırmak daha mantıklı bence abi motor baştan toplansa daha mantıklı kişi aracını bilir en azından.
Kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum. Sürpriz yumurta nerede ne yapıldığını bilmeden almak yerine kendim yaptırsam yapılan bütün işlemleri kalitesini bilmiş görmüş olacağım.

Üst kapak çıkma 10-20 bandına bir sürü buldum internette. Rektefiye zaten pahalıya gelirse temiz çıkma alır direkt üst kapağı değiştiririm öyle bir durumda.
Çıkma ama geçmişi nasıl hocam o önemli

2000 323 var bende. maşallah bir sıkıntısı yok çok şükür. Öteki araçlar gibi sürekli sanayiye gitmezsin. Güzel bakıldıysa üzmez

@Heath Ledger
@Mehmet Yılmaz
Hocam peki sizce parça bulma zorluğu nasıl?
İstanbul'da yaşıyorum. Rahatça parça bulabilir miyim?
Piyasa da orijinal parçalar var mıdır ya da kalmış mıdır?
Yan sanayi parçaların zaten bulunabileceğini düşünüyorum.

@Heath Ledger
@Mehmet Yılmaz
ankarada tanıdık ustam var ona emanet ediyorum ben gerektiğinde. Büyük Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar

@Heath Ledger
@Mehmet Yılmaz
Hatchback olanında parça sorunu var. Bunda da öyle çok dolu değildir ama eninde sonunda bulunur diye düşünüyorum.

Temizse alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AE101 corolla al diyeceğim de o paralara ölüsünü bulamazsın :/

Dostum eğer mazda'da henüz karar kılmadıysan alternatif olması açısından,ben de aynı bütçede araba bakıyorum,96-98 model megane veya laguna kafama yatıyor şuan kmler uçuk ama benim de ilk arabam olacak takılmıyorum pek.Bu ara civic 1.6si'lere baktım fiyat bi tık yüksek belki pazarlıkla halledilir.Son olarak aşağı link bırakıcam bu abimiz instadan araba satıyor genelde uygun fiyatlı ve düzgün araçlar belki buradan bulursun.
https://www.instagram.com/reel/C6EstcCrJ_a

Dostum eğer mazda'da henüz karar kılmadıysan alternatif olması açısından,ben de aynı bütçede araba bakıyorum,96-98 model megane veya laguna kafama yatıyor şuan kmler uçuk ama benim de ilk arabam olacak takılmıyorum pek.Bu ara civic 1.6si'lere baktım fiyat bi tık yüksek belki pazarlıkla halledilir.Son olarak aşağı link bırakıcam bu abimiz instadan araba satıyor genelde uygun fiyatlı ve düzgün araçlar belki buradan bulursun.
https://www.instagram.com/reel/C6EstcCrJ_a
Aynı şekilde bunlara bakıyorum bende fakat Megane Coupe temizini bulmak zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,661
Üyeler
187,078
Son üye
keremzzzx
Geri