g402 ile g502 arasındaki fark ne ve görünüşü fazla hosuma gitmiyo ama rahat olur mu hic bilmiyorumG 402 al çok güzel 305 yumurta gibi çok rahatsız
onlar dısında nedir pekionerim steelseries veya logitech almaman olur
502 ağırlıkları var çıkabiliyog402 ile g502 arasındaki fark ne ve görünüşü fazla hosuma gitmiyo ama rahat olur mu hic bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlar dısında nedir peki
2 marka önermem bloody varken ama illa bu 2 marka dersen steelseries.max 1300 bütcem var.steelseries veya logitech marka mouse önerilerinizi bekliyorum.tutuş şeklim relaxed palm ve elimin boyutu orta aklımda sensei ten veya g305 superlight hangisini tercih etsem bilemiyorum
g402 ile g502 arasındaki fark ne ve görünüşü fazla hosuma gitmiyo ama rahat olur mu hic bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlar dısında nedir peki
402 nin görüntüsü bana cok agır geliyo bilmiyorum502 ağırlıkları var çıkabiliyo
razer deathadder v2 vardı elimde 1 yılda bozulduMarka takintin varsa en azindan razer düsün
böyle mouselar beni cok rahat ettirtmiyo ve gidip mediamarkttan alacagım bunların oldugunu sanmıyorum
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
G402 144 gram hocam a402 nin görüntüsü bana cok agır geliyo bilmiyorum