Renault clio alinir mi??

+ olarak şuan vereceğiniz siparişler için birkaç ay beklemelisiniz araç üretimi durdu 5 nisan a kadar önceden de sıra vardı yaz a anca alırsınız sıfır araçları :)

Clio basık bi araba eğer uzun boylu birisi içn clio çok rahatsız olabiliyor 200 bine kadar otomatik arıyorsan en iyi seçenek i20 gibi duruyor yeni i20 kullanıyorum hem içi b sınıfına göre geniş ve uzun boylu biri için rahat fakat b sınıfının şartları sebebiyle arkada 3 yetişkinin oturması biraz zor

piyasada fiyatı hak eden araç yok
Tamam hak eden yok doğru ama clio dediğin araçlar bu şişkin piyasaya göre bile pahalılar 1-2 sene önce bu clio lar 60 bin liraydı egea dan ucuzdu şimdi uçtu gitti.

Tamam hak eden yok doğru ama clio dediğin araçlar bu şişkin piyasaya göre bile pahalılar 1-2 sene önce bu clio lar 60 bin liraydı egea dan ucuzdu şimdi uçtu gitti.
Fiat egea annem icin uygun değil annem icin clio gibi kücük bir arac lazim opel corsa iyi midir

Hangi arabayi alabiliriz ki annem icin

Fiyati dert etme boşver

Alınır neden alınmasın. Ama liste fiyatından gördüğüm kadarıyla araç 2020 den kalan bir araç sanırım. 154.000TL ye Seat İbiza var 2021 model. Donanım seviyesi de daha yüksek olacaktır.

200.000TL ye kadar Dacia Sandero veya Kia Stonic araçlar var. Ama stok durumunu bilmiyorum.

Bunlarda benim gördüğüm fiyat anlamında önerebileceğim araçlar.

179.800TL Skoda Fabia (Skoda Scala Türkiye genelinde 3 tane yandığı için öneremiyorum. Kronik sıkıntılı bence)
209.000TL Seat Leon
224.605TL Hyundai Kona
218.000TL Seat Arona

Geri