Herkese Selamlar,
Ekran kartı önerilerinize ihtiyacım var. Blender ve unity gibi programları aktif kullanıyorum. Arada bir de oyun oynuyorum ama oyun çok önemli değil benim için. 11-12 k bütçem var. Rx 6600 xt düşünüyordum hem bütçemin de altında, benim için rahat olur. Fakat bu kart ile alakalı yazılım ve render yönünden olumsuz yorumlar okudum internette. Bilen arkadaşlar ne önerirsiniz? Amd ekran kartı alınır mı? Bu bütçe ile alınabilecek en iyi kart nedir?
İşlemcim: i7 10700KF
Anakart: asus rog strix z490-g gaming
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Ekran kartı önerilerinize ihtiyacım var. Blender ve unity gibi programları aktif kullanıyorum. Arada bir de oyun oynuyorum ama oyun çok önemli değil benim için. 11-12 k bütçem var. Rx 6600 xt düşünüyordum hem bütçemin de altında, benim için rahat olur. Fakat bu kart ile alakalı yazılım ve render yönünden olumsuz yorumlar okudum internette. Bilen arkadaşlar ne önerirsiniz? Amd ekran kartı alınır mı? Bu bütçe ile alınabilecek en iyi kart nedir?
İşlemcim: i7 10700KF
Anakart: asus rog strix z490-g gaming
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com