Driver ile bir alakası var mı bilemem ama bu tarz sorunlar genelde kullanılan kablonun içerisindeki kopmalar yüzünden meydana gelir.Merhaba iyi günler bilgisayarımda bazen renk bozulması oluyor mavi renkler mora yeşil renkler soluyor amd ekran kartı sürücüsünü silip yüklediğimde düzeliyor bu hata neyden kaynaklı nasıl çözebilirim
driver silince düzeliyor amaDriver ile bir alakası var mı bilemem ama bu tarz sorunlar genelde kullanılan kablonun içerisindeki kopmalar yüzünden meydana gelir.
ekranımı gönderdinbende aynı sorun 2 defa oldu teknik servise götürdüm çözdüler ama sanırım ekranla ilgili
Kullandığın monitörü öğrenebilir miyimdriver silince düzeliyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekranımı gönderdin
MSI Optix G24 Serıes curved monitörKullandığın monitörü öğrenebilir miyim
Eski bilgisayarımda oluyordu. Görüntü kablosunu hareket ettirdiğimde geçiyordu.Merhaba iyi günler bilgisayarımda bazen renk bozulması oluyor mavi renkler mora yeşil renkler soluyor amd ekran kartı sürücüsünü silip yüklediğimde düzeliyor bu hata neyden kaynaklı nasıl çözebilirim
Aldığın yer ile iletişime geçtin mi hocam hiç bu konu ile alakalıMSI Optix G24 Serıes curved monitör
Ben sürekli vga kablosu değiştiryorum o yüzdenEski bilgisayarımda oluyordu. Görüntü kablosunu hareket ettirdiğimde geçiyordu.
bende oyundan çıktıktan sonra oluyorEski bilgisayarımda oluyordu. Görüntü kablosunu hareket ettirdiğimde geçiyordu.