Renk ve fan kontrolcü için çoğaltıcı almalımıyım?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
bilgisayara ARGB hava akışı için fan alıcam anakartım Asrock b850 livemixer. olurda fanlar papatya diziliminde olmazsa ARGB ve fan kontrolcüsü almam gerekirmi. gerekirse bunun için fiyat performans ne önerirsiniz?

böle bişi buldum alınır mı? yoksa başka öneriler varmı? https://www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-4847-Çoklayıcı-Power-Splitter/dp/B0CP42H11J/ref=sr_1_1?sr=8-1
hocam kumandalı bir model alırsanız sanki kumandadan ayarlamak daha güzel olur gibi geldi bana

Ben de Asrock anakart kullanıyorum (B850 Riptide) RGB fanlarım birbirlerine ve anakart kutusundan çıkan çoğaltıcı ile anakartta tek bir RGB slotuna bağlı. Aynı anda hem fan RGB leri hem RAM RGB leri hem de klavye/mouse RGB leri değişsin diye SignalRGB programını kullanıyorum gayet mutluyum.

Ben de Asrock anakart kullanıyorum (B850 Riptide) RGB fanlarım birbirlerine ve anakart kutusundan çıkan çoğaltıcı ile anakartta tek bir RGB slotuna bağlı. Aynı anda hem fan RGB leri hem RAM RGB leri hem de klavye/mouse RGB leri değişsin diye SignalRGB programını kullanıyorum gayet mutluyum.
hocam alacağım fanlar papatya dizilimine uygun olmaz ise onu yapamam. ondan dolayı çoğaltıcı önerisi istedim.

Geri