Neler Yeni

Replika s24 ultra hakkında sorularım var

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
Arkadaşlar merhaba tabi ki de asla replika telefon almıyorum siz de almayın ama instagram da karşıma reklamı çıktı ben de sorayım dedim her zaman çok merak etmişimdir ekte verdiğim üzere fiyat bilgisi ve özellikleri hakkında sallamasyon bilgi verilmiş bir sohbet var gerçekten içersinde işte 1tb hafıza var mı ya da 10 GB ram işlemcisi ne peki Mert Bayantemur isimli bir içerik üreticisi sürekli çekiyor replika telefonları ama içindeki işlemci hakkında bir bilgi vermiyor sizin bir bilginiz var mıdır? Var ise anlatabilir misiniz

Ekler

• Screenshot_2024-10-19-15-52-35-829_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-10-19-15-52-35-829_com.instagram.android.jpg
    609.3 KB · Hit: 97

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka içindeki işlemci iyiyse alıcan mı ?

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
SEYFULLAH KIR
çin malı çakma adı sanı bilinmeyen işlemciler var oldu mu ? yada eski telefon işlemcileri samsung s2-3-4 işlemcileri

Oğlum dedim ya almıyacam diye merak ediyorum sadece ne işim olur benim sahte ile

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Lloyd
Arkadaşlar merhaba tabi ki de asla replika telefon almıyorum siz de almayın ama instagram da karşıma reklamı çıktı ben de sorayım dedim her zaman çok merak etmişimdir ekte verdiğim üzere fiyat bilgisi ve özellikleri hakkında sallamasyon bilgi verilmiş bir sohbet var gerçekten içersinde işte 1tb hafıza var mı ya da 10 GB ram işlemcisi ne peki Mert Bayantemur isimli bir içerik üreticisi sürekli çekiyor replika telefonları ama içindeki işlemci hakkında bir bilgi vermiyor sizin bir bilginiz var mıdır? Var ise anlatabilir misiniz
Muhtemelen önceki asırdan kalma Mediatek işlemcidir bu işin maksimumu. Adam 5 Ghz falan demiş bir de çocuk kandırıyor sanki :D

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çin malı çakma adı sanı bilinmeyen işlemciler var oldu mu ? yada eski telefon işlemcileri samsung s2-3-4 işlemcileri
Mediatek in işlemcisidir büyük bir ihtimal haklısın bir ara iyi bir maddi durumum olursa alıcam test edip kırıp içini açıp bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen önceki asırdan kalma Mediatek işlemcidir bu işin maksimumu. Adam 5 Ghz falan demiş bir de çocuk kandırıyor sanki :D
Aynen öyle çok sorasım geldi gerçekten 5ghz mi diye soram mı ne diyorsunuz

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0