Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,567 Dahası Reaksiyon skoru 1,193 Konum Muğla İsim Mustafa Enes Bulut 10 Ekim 2022 #1 Bütçe 05 Oyunda Leon ve clarie ile oynanabiliyor hikayeler arasında ciddi fark varmj Leon u bitirdim clarie yi de oynasam çok tekrara biner mi
Oyunda Leon ve clarie ile oynanabiliyor hikayeler arasında ciddi fark varmj Leon u bitirdim clarie yi de oynasam çok tekrara biner mi
I Ikarus 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 542 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim Ahmet 10 Ekim 2022 #2 Sheader yazmış: Oyunda Leon ve clarie ile oynanabiliyor hikayeler arasında ciddi fark varmj Leon u bitirdim clarie yi de oynasam çok tekrara biner mi Devamı için tıklayın... Youtubeden izlemistim ikisini de pek bir sey farketmiyor bazi yerlerde sinematik var ek olarak onun disinda yok bence gerek yok tekrar oynamana
Sheader yazmış: Oyunda Leon ve clarie ile oynanabiliyor hikayeler arasında ciddi fark varmj Leon u bitirdim clarie yi de oynasam çok tekrara biner mi Devamı için tıklayın... Youtubeden izlemistim ikisini de pek bir sey farketmiyor bazi yerlerde sinematik var ek olarak onun disinda yok bence gerek yok tekrar oynamana