Steamde indirilen boyut o büyük ihtimalle. Bildiğim kadarıyla korsan siteler setup ile oyunu kurduktan sonra diskte kaplayan yeri yazıyor.Oyunun Steam sürümü tam olarak boyutu nedir? Sistem gereksinimlerinde 15gb yazıyor ama korsan sitelerde +35gb bile gördüm
15 yazıyorsa 15e uzak değildir bence.
Storage: 15 GB available space. olarak geçiyor
Steam'de yazan pek doğru değil çok fazla gördüm +10 gb çıkan 240gb ssd olduğu için 5gb bile önemli. Oyun sizde varsa öyle yazsanız iyi olurSteamde indirilen boyut o büyük ihtimalle. Bildiğim kadarıyla korsan siteler setup ile oyunu kurduktan sonra diskte kaplayan yeri yazıyor.
Bende emin değilim 1-2 ay olmuştur ama kendini güvence altına almak istiyorsan youtubedan kurulum videosu izle ordan net cevap alırsınEn güvendiğim sitede 35gb ama satın alacam oynarsam
Steam kütüphanemden baktım 13.47 GB yer istiyor. 19 Eylül'e kadar indirimde fiyatı 13.87 TL kaçırma derim fiyatının artma olasılığı yüksek. Benim en sevdiğim oyunlar arasında ilk 5'tedir.Oyunun Steam sürümü tam olarak boyutu nedir? Sistem gereksinimlerinde 15gb yazıyor ama korsan sitelerde +35gb bile gördüm
O zaman alıyorum. Ben pek artacağını düşünmüyorum artmayan tek re oyunu zaten o da remake çıkacağı için olabilir sonradan kalkar benceSteam kütüphanemden baktım 13.47 GB yer istiyor. 19 Eylül'e kadar indirimde fiyatı 13.87 TL kaçırma derim fiyatının artma olasılığı yüksek. Benim en sevdiğim oyunlar arasında ilk 5'tedir.