Neler Yeni

🔥İndirim Resident Evil 4 (Steam) CD KEY 630TL

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
Tabbii ki steam keyin mantığını biliyorum.

Kendi hesabında oynuyorsan tabii ki korsan olmuyor. CC olup elindeki oyun steam hesabından gittimi anlarsın olup olmadığını, verdiği para ile kalırsın.
bak kardeşim anlatamıgım şey şu cc ile alınan hiçbirşeyi bilmiyoruz belki şuan kullandıgın telefonun bilgisayarın önceden cc ile alınmış ve bu ürünü sitelerde satıp alıyoruz cc oldugunu bilmiyoruz ya bide sana şey sitesi vermiyorum www.oyunenucuzuburdatrencuz budur filan vermiyorum size türkiye piyasında tanınan yabancı piyasalarda tanınan siteleri veriyorum 5 yıl önce siteleride vermiyorum gameşatış 2008 nisan aylarında çıkmış bir şirket

The Semih

80+ Gold
Bu siteler (Fanatical, WinGameStore, DreamGame, Playstore.com, eTail) dışındaki yerlerden anahtar alıyorsan ve oyunun fiyatı cidden ucuz ise ya verecekleri anahtar sahte ya çalıntı kredi kartı ile alınmış ya da yapımcının hesabına gizliden girmişler ve anahtar üretmişler. Hatta başka yol steam hesabı vermeleri veya korsan şekilde indirttirmeye çalışacaklardır.
Ayrıca steam hesabının e postasını değiştiremiyorsan o da korsandan farkı kalmıyor.
Eneba - Kinguin felan güvenilir mi sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat
aga ne desen anlamıyorlar basmıyınca olmıyor
Ne dersen boş bu kafayla devam etsinler, biz diyoruzki güvenilir, adı bilinen sitelerden alın şu ana kadar bı sıkıntı yaşayan görmedim ha belki hata falan olmuştur yada key geç teslim olmuştur orası ayrı ama sonuç olarak özellikle Steam kütüphanesinde oyunlarını oynayan kişiler steamdeki dolar bazlı kurdan dolayı bir nebzede olsa bazı oyunları biraz daha ucuza bulabiliyoruz

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin
Ya offffffffffffffffffffffffffff
Mesaj otomatik birleştirildi:

mal gibi bir insan mıyım ben çalınmuş kredi kratıyla alıyorlar
banane bundan beni alakadar etmez isterse gitsin bankadan para çalarak alsın cd keyleri

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer
Key her türlü crackten iyidir steam hesabında lisanslı şekilde duruyor steamden ucuza satıyorlarsa cc falan olsun kimsenin umrunda olmaz steam hesabında durunca oyun bi rahat oluyor insan

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
banane bundan beni alakadar etmez isterse gitsin bankadan para çalarak alsın cd keyleri
yani şimdi biz buna bir şey yapamıyoruz bunlar almayın diyorlar akp dayılar gibi

Key her türlü crackten iyidir steam hesabında lisanslı şekilde duruyor steamden ucuza satıyorlarsa cc falan olsun kimsenin umrunda olmaz steam hesabında durunca oyun bi rahat oluyor insan
kardeşim şimdi bende öyle diyorumda baktgında o zman her ürün cc le alınmış bunlara göre

insanları kötülemekte üslerine yok

insanları kötülemekte üslerine yok

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin
yani şimdi biz buna bir şey yapamıyoruz bunlar almayın diyorlar akp dayılar gibi

kardeşim şimdi bende öyle diyorumda baktgında o zman her ürün cc le alınmış bunlara göre
ya boşverin o sitelerden bende cd key aldım zamanında alın geçin oynayın kasmayın bu kadar

Qbört

80+ Bronze
Yıl olmuş 2025 remake oyunlara para verenler var. Çok oynamak istiyorsan crack indir oyna sil. Gta değil bu sonuçta değmez para vermeye.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
Yıl olmuş 2025 remake oyunlara para verenler var. Çok oynamak istiyorsan crack indir oyna sil. Gta değil bu sonuçta değmez para vec
virüs sıkıntı var diye yüklemeyenler var

sayenizde hype aldı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,191
Üyeler
168,901
Son üye
hacı llatee