korkuya hiç gelemiyorum vallaJumpscare varsa ben oynamam Ağa
ozaman RES serisinde ne işin var?korkuya hiç gelemiyorum valla
aşırı korku odaklı bir oyun olmadığını duymuştum.ozaman RES serisinde ne işin var?
ozaman RES serisinde ne işin var?
Tamam arkadaşlar gerginlik yaratmayın konumuz bu değil.aşırı korku odaklı bir oyun olmadığını duymuştum.
RE2 oynadım tek bitirdiğim korku oyunu. Mr X gerilimi dışında pek bir şey yoktu ama en kolayda oynadım korkudan. Re4 ile RE2 korku seviyesi aynı diye biliyorum.ona göre keyini kullanacağım yoksa satmayı düşünüyorum uygundan.
o zaman oynarım 6 yıl önce kuzenim dead space açmıştı o zamandan beri korku denince tırsma geliyorRE2 oynadım tek bitirdiğim korku oyunu. Mr X gerilimi dışında pek bir şey yoktu ama en kolayda oynadım korkudan. Re4 ile RE2 korku seviyesi aynı diye biliyorum.
Outlast ı kendi kendine küfür ede ede oynarsan sıkıntı yok en azından benim için.Ben Outlast ı 20 kere bitirdiğim için (şaka yapıyorsam p*cm) artık korkutmuyor Jumpscare Outlast 2 yide 3 kere bitirdim alışıyor insan sende alışırsın
Yok ben hep küçük domuz diyen adama sövüyordumSorunun cevabı:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Outlast ı kendi kendine küfür ede ede oynarsan sıkıntı yok en azından benim için.
Re4 daha bile az korku içerebilir.o zaman oynarım 6 yıl önce kuzenim dead space açmıştı o zamandan beri korku denince tırsma geliyor