Neler Yeni

Resident Evil Village KIRILDI

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hocam yoksul bir insanın hırsızlık yapma hakkı var mıdır ? tamam oyun oynayamamak gerçekten kötü bir durum ama ben mesela rdr2 oynamak istiyom indirimde 200 TL. onun yerine gidecem gamepass alacam ordan bitirecem. yani bak seçene var. insanlar direk hak yemeye ve kolaya kaçıyor.
Resident evil Village Gamepass'a var mı? Yok.
Parası olmayan adama kaç yüz TL'lik oyunu zorla aldırtmaya çalışmak saçmalığın saçmalığı.

Furkan1461

80+ Silver
Çıkış tarihi.PNG

Çok hızlılar.

KirliKill

80+ Silver
Yani Reis Elbette Kul hakkı , ancak ne yazık ki 250 TL'yi Bi Oyuna Veremem Şahsen
İnsanları Düşününce , onlara da hak veriyorum, Adam 3000 TL'yi zar zor biriktirmiş . Bir Apu Almış
Sonra Bu adama "Oyunu Almak Zorundasın Vadan hayini" diyemiyorum. Onu da anlıyorum. Ancak sizi de anlıyorum
Bende İkilemde Kaldım
hocam yoksul bir insanın hırsızlık yapma hakkı var mıdır ? tamam oyun oynayamamak gerçekten kötü bir durum ama ben mesela rdr2 oynamak istiyom indirimde 200 TL. onun yerine gidecem gamepass alacam ordan bitirecem. yani bak seçene var. insanlar direk hak yemeye ve kolaya kaçıyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Alıntıyı görüntüle
Çok hızlılar.
Hocam Pek Hızlı Değildi Açıkçası , Eski Crack Grupları Oyunu Daha Çıkmadan Kırıyordu
Mesela Gta5 . Oyun Daha Çıkmadan Kırılmıştı

KirliKill

80+ Silver
Resident evil Village Gamepass'a var mı? Yok.
Parası olmayan adama kaç yüz TL'lik oyunu zorla aldırtmaya çalışmak saçmalığın saçmalığı.
yine bir örenk vereceğimmesela ben asgari ücretle zar zor geçinen bir insanım bana biri dese
2 bitcoin 5 etheryum ve 1 kilo külçe altın alacaksın ! dese ben tabiiki alamam. ama zorunluluğu varmı
yine hayır

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar Re Village An itibariyle Cracklendi.
Ne Düşünüyorsunuz ?

"Crack By Empress"
600 Tl bir oyuna verecek gücü olmayan bir ülkeyiz(genel bir örnek)crack oyun oynamak Türkiye de para yoksa tek seçenek.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Eskiden oyun korumaları pek iyi sayılmazdı.
Şimdi de Pek İyi Sayılmaz Açıkçası. Tabi Eskiye Nazaran Daha İyi Ama , Drm'in Cracklenmesiyle 5-10 Oyun Aynı Anda Cracklenmişti

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yine bir örenk vereceğimmesela ben asgari ücretle zar zor geçinen bir insanım bana biri dese
2 bitcoin 5 etheryum ve 1 kilo külçe altın alacaksın ! dese ben tabiiki alamam. ama zorunluluğu varmı
yine hayır
Zar zor askeri maaşla geçiniyorsunuz APU bir sistem aldınız. Sözde oyun için aldınız ama oyun yok içinde. Ne anlamı kaldı?
Tabii düşünce sizin düşünceniz.
Benim düşüncemde bu.
Parası olmayan adam korsan yüklesin.
Zorla ''Oyun al'' diyecek kadar kör biri değilim.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
yine hayır
Hocam İyi de bakın siz crack'i Fiziksel olarak düşünüyorsunuz , Şöyle bir mantık kuralım ,
Cracki 1 Kişi de Oynasa 10.000 Kişi de oynasa bir şey değişiyor mu ? Mesela Bir Bakkalda Çikolata Adeti 1000 Adet
Eğer Siz Bundan Bir Tanesini Çalarsanız 999 Adet Kalır Ve Ürün Azalır. Ama Crackte Durum böyle değil , Crack Çıktıktan Sonra Sonsuzluk gibi Oluyor
1 Kişi de Oynasa 1000 Kişi de Oynasa Tamamen Hayalet Kullanıcı gibi oluyor. Ürün Azalmıyor. Çünkü Ürünün Sınırı Yok

Ama Haklısınız Oyun Firması Yönünden Kötü Bir Durum. Satışları düşer. İki Taraf İçin de kötü bir durum
O Yüzden parası olmayan Oynasın , Parası Olan Satın Alsın Kafasındayım

Mesela 3070ti'yı olan adam crack indiriyorsa bu tam manasıyla ***************. Ona da karşıyım

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
TR yama çalışır mı acaba

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Arkadaşlar Re Village An itibariyle Cracklendi.
Ne Düşünüyorsunuz ?

"Crack By Empress"
(Bilgilendirme :
Empress Grubu ,RDR2 , Yakuza : Like A Dragon , Forza Horizon 4 , Just Cause 4 Gibi Oyunları Crackleyen Gruptur.)
Mükemmel😉

Top Bottom