Neler Yeni

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
Merhaba iyi günler öncelikle direk konuya girim 12. Sınıf EA öğrencisiyim meslek konusunda oldukça kararsızım annem ve resim öğretmenim bana işte resimde yeteneğin var resim öğretmenliği niye okumuyorsun diye sorup duruyorlar ama ben dediğim gibi meslek konusunda oldukça kararsızım avukatlık istiyordum ülkedeki avukat sayısı piyasa belli diğer meslekler sıkıntı EA da bildiğiniz ileri yönde sıkıntı çıkarmayacak meslek var mı yada resim konusundan ilerlemeli miyim bilemiyorum açıkta kalırım diye korkuyorum yardım ederseniz sevinirim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Oğuz
Çizgi Film ve Animasyon oku tavsiyedir

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Merhaba iyi günler öncelikle direk konuya girim 12. Sınıf EA öğrencisiyim meslek konusunda oldukça kararsızım annem ve resim öğretmenim bana işte resimde yeteneğin var resim öğretmenliği niye okumuyorsun diye sorup duruyorlar ama ben dediğim gibi meslek konusunda oldukça kararsızım avukatlık istiyordum ülkedeki avukat sayısı piyasa belli diğer meslekler sıkıntı EA da bildiğiniz ileri yönde sıkıntı çıkarmayacak meslek var mı yada resim konusundan ilerlemeli miyim bilemiyorum açıkta kalırım diye korkuyorum yardım ederseniz sevinirim
Ben de zamanında aynı ayrıma düştüm resim öğretmenliği okumadığım için pişmanım. Atanamam falan diye düşündüm ama hata etmişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de zamanında aynı ayrıma düştüm resim öğretmenliği okumadığım için pişmanım. Atanamam falan diye düşündüm ama hata etmişim
Öğretmen olan kuzenlerime sordum onlarda atanamazsın okuma tarzı şeyler dediler ama kafam daha da karıştı gerçekten

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Resim seviyorsan bence okumalısın ama yanında dijital ortam içinde bir şeyler öğrenmelisin bence (blender,photoshop vb ) öğretmenlik yaparken bol vaktin olacaktır zaten

Bilgisayar üzerinden çizime de yönelebilirsin bilgisayardan işini yapabilmek kadar rahatı yoktur

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Öğretmen olan kuzenlerime sordum onlarda atanamazsın okuma tarzı şeyler dediler ama kafam daha da karıştı gerçekten
Boş konuşmasınlar kendi işlerine baksınlar sen de onlara öyle söyle. Onlar ununu eklemiş eleğini asmış rahat rahat konuşurlar. Hiçbir şey yoamazsan açarsın bir tane resim kursu sen de öğrenci yetiştirirsin. Bizim milletimize çok şey sormayacaksın kardeşim şu mübarek zamanında kimse olumlu bir şeyden bahsetmiyor. Hem seni rızkın nedir nerededir bilemezsin belki sen çok kolay bir şekilde atanacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş konuşmasınlar kendi işlerine baksınlar sen de onlara öyle söyle. Onlar ununu eklemiş eleğini asmış rahat rahat konuşurlar. Hiçbir şey yoamazsan açarsın bir tane resim kursu sen de öğrenci yetiştirirsin. Bizim milletimize çok şey sormayacaksın kardeşim şu mübarek zamanında kimse olumlu bir şeyden bahsetmiyor. Hem seni rızkın nedir nerededir bilemezsin belki sen çok kolay bir şekilde atanacaksın
Çok doğru konuşuyorsun abi rızkı veren Allah aç kalmazsın tabi yine özel sektörde birşeyler sahibi olursun tabi ama işte insanoğlu bir ayrımda kaldığı zaman ne yapacağını bilmiyor yeteneğim var ama işte ikilemde kaldığım zaman ne yapacağımı bilemiyorum çalışıp iyi mesleklerde istiyorum hemde öğretmenlik gibi rahat meslekte isterim işte bu kararı nasıl vericem bilmiyorum teşekkür ederim abi bu arada resim seçmemiştiniz siz resimden sonra ne seçmiştiniz acaba ?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Aga çok boş bir meslek atanmayı falan geçtim atansan bile hayattan zevk alamıyacağın bir meslek bence ben zorunda olupta okuduğumu düşündüm bi an düşüncesine bile dayanamadım eğer gerçekten istiyorsan git istemiyorsan kesinlikle mesleğim olsun diye okunacak bir meslek değil sanayide motor ustasının yanına girerim yada şanzımancının en azından daha şerefli bir mesleğim olur zaten piyasada adam akıllı ustada yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
Aga çok boş bir meslek atanmayı falan geçtim atansan bile hayattan zevk alamıyacağın bir meslek bence ben zorunda olupta okuduğumu düşündüm bi an düşüncesine bile dayanamadım eğer gerçekten istiyorsan git istemiyorsan kesinlikle mesleğim olsun diye okunacak bir meslek değil sanayide motor ustasının yanına girerim yada şanzımancının en azından daha şerefli bir mesleğim olur zaten piyasada adam akıllı ustada yok
Resim öğretmenliği nasıl tarzı bir konu başlattım yani o bölümü seçicem tarzı bişey demedim önüme iki seçenek sunuldu ya güzel sanatlar için çalış yada derslere odaklanıp hukuk gibi bölümler oku bende hani belki resim öğretmenliği hakkında bilgisi olan vardır diye konu açtım tavsiyen için teşekkür ederim ama sanayide iyi para var ama 12 ye geldikten sonra okulu bırakmayı düşünmüyorum ben hep bu okumaz dedikleri çocuk oldum çünkü 12 ye kadar ders çalışmadım ama derslerim iyidi yani kısaca iyi bir bölümü bitirip ailemide utandirmak istiyorum ve gururlandirmak istiyorum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Çok doğru konuşuyorsun abi rızkı veren Allah aç kalmazsın tabi yine özel sektörde birşeyler sahibi olursun tabi ama işte insanoğlu bir ayrımda kaldığı zaman ne yapacağını bilmiyor yeteneğim var ama işte ikilemde kaldığım zaman ne yapacağımı bilemiyorum çalışıp iyi mesleklerde istiyorum hemde öğretmenlik gibi rahat meslekte isterim işte bu kararı nasıl vericem bilmiyorum teşekkür ederim abi bu arada resim seçmemiştiniz siz resimden sonra ne seçmiştiniz acaba ?
Ben onun yerine okumamayı seçtim çok büyük hata ettim. Hem önemli olan şey kendini nasıl ve ne kadar geliştirdin mesela bizim burada bir tane abla var Türkçe öğretmeni bir tane ilkokulda ama kadın her yaz programlara katılıp Avrupa'da seminerlere gidiyor gezmediği ülke kalmadı yani bir ilçenin ilkokulunda bile böyle bir imkan yakalayabiliyorken sen neden böyle şeyler yapamayasın. Öğretmenlik çok önü açık bir meslek kendi kitleni oluşturup özel dersler verebilirsin dediğim gibi seminerlere katılıp daha yüksek yerlere gelebilirsin yani devlet elinden geldiğince fon ayırıyor bu konuları. Şu sanayide usta olursun tarzı konuşanları da çok kulak asma o işler öyle olmuyor.

kerim242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Arslantaş
Tarih oğretmenliğini atama yok diye okumadım ben pişman değilim ama hayal işte istersen oku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom