sanmıyorumEkran kartımı takınca görüntü gelmiyor sebebi ufak parçanın aşınmasından dolayı olabilir mi ? Yaklaştırınca gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Hocam her şeyi yaptık ama "bana mısın" demiyor. Yaptıklarım :Alakası olduğunu sanmıyorum monitör ile kart arasındaki bağlantıyı düzgün yaptınız mı?
Önceki konularda hdmi adaptörü bozuktur demişti herkes yeni hdmi adaptörü geldi , iyi paketlenmişti ama onda da işlemedi hocamsanmıyorum
giriş yerleri sağlam
kablo ile alakalı olabilir
monitörde sıkıntı olabilir belki bilmiyorumHocam her şeyi yaptık ama "bana mısın" demiyor. Yaptıklarım :
Bios güncelleme
Hdmi adaptör değişimi
Pinleri silgi ile silme , tozunu alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki konularda hdmi adaptörü bozuktur demişti herkes yeni hdmi adaptörü geldi , iyi paketlenmişti ama onda da işlemedi hocam
@Chapin i bir etiketleyeyim bilir belki.Hocam her şeyi yaptık ama "bana mısın" demiyor. Yaptıklarım :
Bios güncelleme
Hdmi adaptör değişimi
Pinleri silgi ile silme , tozunu alma
Önceki konularda hdmi adaptörü bozuktur demişti herkes yeni hdmi adaptörü geldi , iyi paketlenmişti ama onda da işlemedi hocam
Yok apu işlemci kullanıyorum , vga kabloyu anakarta takınca görüntü geliyor yani monitör hdd işlemci ve ramde sıkıntı yok sorun ekran kartında. 1 kere çıkarıp geri taktım ondan sonra görüntü gelmemeye başladı fanlar dönüyor kırılme eğrilme vs yokmonitörde sıkıntı olabilir belki bilmiyorum
?o parça yüzünden olucağını sanmıyorum
ekranda sinyal yok değip kapanıyor mu
"no videoe input" diyor ve kapanıyoro parça yüzünden olucağını sanmıyorum
ekranda sinyal yok değip kapanıyor mu
?
Başka kablo ile denediniz mi?"no videoe input" diyor ve kapanıyor
Evet ama olmadıBaşka kablo ile denediniz mi?
eğer kablolamada bir sıkıntı yoksa ramleri çıkarıp takmayı denediniz mi"no videoe input" diyor ve kapanıyor
eğer kablolamada bir sıkıntı yoksa ramleri çıkarıp takmayı denediniz mi
.Yok apu işlemci kullanıyorum , vga kabloyu anakarta takınca görüntü geliyor yani monitör HDD işlemci ve ramde sıkıntı yok sorun ekran kartında. 1 kere çıkarıp geri taktım ondan sonra görüntü gelmemeye başladı fanlar dönüyor kırılme eğrilme vs yok