İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Ziya selçuk laf soktu oooo (!)Seni koyalım Maliye Bakanlığına.
Ziya selçuk laf soktu oooo (!)Seni koyalım Maliye Bakanlığına.
Haddini bil.Tahmin edeyim sen hani bu tip olur ya işte akıllı telefonu varsa halk zengindir sen bu tipsin demi ?
Özür Dillerim paşam bir nokta koymadığım için bir sözcük anlamsız olduğu içinBen Türkçe bilmeyen
Yahu,adam düzgün yazmanı söylemiş ''yiyecek ekmeğin var şükret'' dememiş. -de ekini ayırmayan birine gayet yerinde bir uyarı.Tahmin edeyim sen hani bu tip olur ya işte akıllı telefonu varsa halk zengindir sen bu tipsin demi ?
Haddini bil.
paşamÖzür Dillerim paşam bir nokta koymadığım için bir sözcük anlamsız olduğu için
bana nefret sözleri eder sensin ve resmen Hakaret eden ise sensin.Haddini bil.
Madem bu kadar ciddi bilgi sahibisiniz ekonomide , "Dillerim , Bir nokta koymadığım ve cümle anlamsız olduğu için" demeyi de bilmelisiniz isterseniz tüm ekonomiyi değiştirecek teoriler atın ortaya bu şekilde ifade ederseniz ciddiye alınmazsınızÖzür Dillerim paşam bir nokta koymadığım için bir sözcük anlamsız olduğu için
burası siyaset meydanı değil kankaBrova beee Bir berat albayrak dediler ve ekonomiyi bilmeyen damatı savundular dolar oldu sana 7.41 hemde 6.91 fırladı anlamıyorlar ilk okullu ekonominin başına geçirinmez eğer Lütfi ELVAN bir hamle yapmazsa bu dolar benin tahminlere göre 7.60 kadar çıkar yani başladığım yere döneriz Anlamıyorlar berat en en beceriksiz ekonomi bakanı anlamıyorlar halkım derdi nedir halk ne istiyor niye Umarın elvan gelecek ay hamle yapar yoksa bu iyileşme şeyi bekledikleri gibi gitmez.
Bak sana saygı çerçevesinde bir cümle kurdum. Bu cümleye karşılık saçma şeylerle kendini savunmaya çalıştın ve hâlâ çalışıyorsun. Senin dalga geçtiğin Berat'ın dolar kuru kadar yaşın yok. Buraya saçmalamaya geldiğin belli. Burada artistlik yapma, saygılı ol.bana nefret sözleri eder sensin ve resmen Hakaret eden ise sensin.