Restart sonrası gelmeyen görüntü

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,508
Selamlar xfx rx 6800 ekran kartı aldım 1 ay oldu kart sorunsuz çalışıyordu bu gün akşama kadar akşam 10.30 gibi bilgisayarı açmak istediğimde bios logosundan sonra siyah ekran kalıyordu 3 4 kez reset attım düzeldi sonra saat 1 gibi wattman yedim bilgisayarı resledim ve şuanda kartın start fanı dönmüyor görüntü yok söktüm taktım kabloları kontrol ettim klavye pcye bağlanıyor sorunsuz ışıklar yanıyor geri kalan her şey tamam acaba psu mu sorun dedim fakat ekran kartının pcı soketinde debug ledleri var onlar yanmıyor sorun yok gibi gözüküyor televizyona geçtim farklı kabloyla algılıyor ekran kartını fakat görüntü gelmiyor

Ramlarını tek tek denedin mi? Benzer sorunu bende yaşamıştım zamanında. Ne yapsam görüntü alamıştım. Sonrasında bir gün açtığımda görüntü gelmişti. Birdaha tekrar etmedi. Wattman bende devamlı yaşıyordum ama dediğim gibi ilk defa açılmamıştı öylece. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü neden böyle yaptığını anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Ramlarını tek tek denedin mi? Benzer sorunu bende yaşamıştım zamanında. Ne yapsam görüntü alamıştım. Sonrasında bir gün açtığımda görüntü gelmişti. Sonrasında tekrar etmedi. Wattman bende devamlı yaşıyordum ama dediğim gibi ilk defa açılmamıştı öylece. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü neden böyle yaptığını anlayamıyorum.
hocam ramleri denedim de aklımı karıştıran şey bir anda olması powerden şüpheleniyorum ama kçtü bir power kullanmıyorum 650watt 80+ silver zalman anlık bir şey diyeceğim değil birde sistem her start aldığında ekran kartı fanları aynı anda dönüp duruyordu ekran kartı fanları start almıyor sistem start almıyor tam anlamıyla daha doğrusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ramleri denedim de aklımı karıştıran şey bir anda olması powerden şüpheleniyorum ama kçtü bir power kullanmıyorum 650watt 80+ silver zalman anlık bir şey diyeceğim değil birde sistem her start aldığında ekran kartı fanları aynı anda dönüp duruyordu ekran kartı fanları start almıyor sistem start almıyor tam anlamıyla daha doğrusu
bu arada ekran kartı ısınıyor backplate ısınmış sistemi az bi açık bıraktım yani güç var onda da sorun yok

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ekran kartı ısınıyor backplate ısınmış sistemi az bi açık bıraktım yani güç var onda da sorun yok
Ben bug diyorum bu saçmalığa. Takılı kalmış görüntüyü vermiyor. Bozulduğunu düşünmüyorum. Nedenini ah bir bilsem de yardımcı olsun. Elimden inan bir şey gelmiyor. Biraz beklersin gündüz sistemi açarsın. Komple kes güç kaynağından da. Biraz zaman geçsin belki kendiliğinden düzelir kim bilir. Bilgili arkadaşlar da görünce konuya yardımcı olurlar.

Ben bug diyorum bu saçmalığa. Takılı kalmış görüntüyü vermiyor. Bozulduğunu düşünmüyorum. Nedenini ah bir bilsem de yardımcı olsun. Elimden inan bir şey gelmiyor. Biraz beklersin gündüz sistemi açarsın. Komple kes güç kaynağından da. Biraz zaman geçsin belki kendiliğinden düzelir kim bilir. Bilgili arkadaşlar da görünce konuya yardımcı olurlar.
yarın ıspartaya dönücektim gitmeden önce eğer görüntü alamazsam ekran kartını veya sistemi götürüp başka bir sistemde parça parça deniyicem son çare

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,740
Üyeler
183,012
Son üye
feribot849
Geri