Son iki yıldır ara ara Call of Duty: Warzone oynuyorum. Normalde klavye ve mouse kullanıyordum, ancak son zamanlarda Warzone’da aim assist’in mi çok güçlendirildiğinden yoksa klavye-mouse’u reWASD gibi yazılımlarla gamepad gibi gösterip aim assist kullananların mı çoğaldığından emin olamıyorum. Yakın mesafe çatışmalarda rakiplere karşı neredeyse hiç karşılık veremediğimi fark ettim. Activision bu duruma (onlara göre hile değilmiş) bir önlem almayınca, oyunun artık eskisi gibi olmadığını kabullendim ve ben de bu tür programları kullanmaya karar verdim.
Araştırdığım kadarıyla en popüler program reWASD. Bu program 7 günlük deneme süresi sunuyor, ancak sonrasında lifetime üyelik için 40 dolar ücret talep ediyor. Aylık bir fiyatlandırma seçeneği de göremedim. Bu ücreti ödemek zorunda mıyım, yoksa reWASD’nin cracklenmiş versiyonu veya aynı etkiyi sağlayan alternatif ücretsiz uygulamalar var mı? Önerileriniz nelerdir?
Araştırdığım kadarıyla en popüler program reWASD. Bu program 7 günlük deneme süresi sunuyor, ancak sonrasında lifetime üyelik için 40 dolar ücret talep ediyor. Aylık bir fiyatlandırma seçeneği de göremedim. Bu ücreti ödemek zorunda mıyım, yoksa reWASD’nin cracklenmiş versiyonu veya aynı etkiyi sağlayan alternatif ücretsiz uygulamalar var mı? Önerileriniz nelerdir?