Neler Yeni

Rezalet D.A forum kitlesi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ysuflix

80+ Gold
canerin bıraktığı konuyu atarmısınız görmek istiyorum bulamadım

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
güle güle
Forumu bırakıyorum bir dahada geri dönmeyeceğim.
Öncelikle bu yazılanları kimler üstüne alması gerektiğini biliyor.
Yazacaklarımın hiç biri moderatörlere değil yönetimede değil forum üyelerine.
Forumda uzun zamandır bir hakaret dili aşağılama ve küfür var. forumu yaklaşık 4 yıldır yani ilk oluşturulduğundan beri aktif olarakta 2.5 yıldır kullanıyorum.
Bu durumdan uzun zamandır rahatsızdım ve dün yaşanan Gri Caner olayıda beni tetikledi kendisini tanımam etmem maksimum 1-2 defa forum içi konuşmam vardır.
Adam sadece derdini anlatıp forumu bıraktığını söylemiş söylenmeyen hakaret aşağılama kalmamış sayfalar boyu artık bu rezil kitlenin bir parçası olmak istemiyorum ve forumu bırakıyorum.
Bir daha görüşmemek üzere.

grasdiyas

80+ Silver
oylemi-olmus-oylemi-olmus-knk.png
knk the vampire diares nası izlenirmi tüm sezonlar

KlausM

80+ Silver
knk the vampire diares nası izlenirmi tüm sezonlar
Dostum tüm içtenliğimle yazıyorum mükemmel bir dizi sıralamısını şöyle yazabilirim : the vampire diaries > the originals > Legacies
ilk serisinde yani tvd de klaus ve elijahın gelişini anlatıyor kimse varlıklarından haberdar değil onların gelişi vampirlerin düzenlerini yıkması falan aşırı iyi

grasdiyas

80+ Silver
Dostum tüm içtenliğimle yazıyorum mükemmel bir dizi sıralamısını şöyle yazabilirim : the vampire diaries > the originals > Legacies
ilk serisinde yani tvd de klaus ve elijahın gelişini anlatıyor kimse varlıklarından haberdar değil onların gelişi vampirlerin düzenlerini yıkması falan aşırı iyi
teşekkürler izleyecek bişey kalmamıştı güzele benziyor bugün başlıyayım

Emsal

80+ Silver
Arkadaşım forumdaki kişilerden ötürü forum bırakmanın manası ne kadar pek anlamlı gelmiyor bana , bırakmak için başka birçok sebep söyleseniz bir şey demem mesela zamanım boşa gidiyor daha önemli işlerim var vs gibi ancak forumdaki kişiler dalga geçtiği için yöneticiler banlayamaz ki hakaret ve küfür olmadığı sürece kullanıcılar devam eder

Bence de birçok kullanıcı dalga geçiyor çocukça davranıyor ki bence zaten gerçekten çocuklar ancak bu onların sorunu ki bunun forumu bırakmak için ya da forumu eleştirmek için bir sebep olduğunu düşünmüyorum
Kişileri eleştirmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum

Ama tabi neticesi itibariyle de zaman israfına sebep olan bir şeyden ayrıldığınız için de üzülmüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom