Rezalet (İNCEHESAP)

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Kaç gündür almayı planlayıp beklediğim kulaklık bugün geldi. Kulaklığın kablosunda temassızlık var anlık olarak soldaki ses gidiyor ve 10 15 dakika hiç gelmiyor hadi onu bırakın kulaklığın mikrofonunu 2 kat kısa yollamışlar ne dicem bilmiyorum cidden reziller.İade etsem kaç güne gelir yenisi? (Gamepower Luna)

Dostum bu gönderiden ne anlamamız gerekiyor çözemedim. Ne aldın ne geldi sorun ne bir şey anlaşılmıyor ayrıca ürünün bozuk çıkmasının satıcıyla ne alakası var?

Dostum bu gönderiden ne anlamamız gerekiyor çözemedim. Ne aldın ne geldi sorun ne bir şey anlaşılmıyor ayrıca ürünün bozuk çıkmasının satıcıyla ne alakası var?
Malzemeden çalmışlar resmen bunun satıcıyla ilgisi yok mu

İade Et. Şikayet var sitesine yaz. Mecbur değiştirirler.
Böyle şeylere gerek yok direk incehesapla iletişime geçsin ve durumu anlatsın zaten değiştirirler. Keşke burada konu açmadan önce arasaydın yardım etmeseler rezalet olurdu gerçekten ama aramadan rezalet demek bilemedim sonuçta elektronik ürün ve onların suçu değil.

Merhaba,
Site üzerinden iade talebi olşturup, sana verecekleri kargo kodu ile taraflarına ilet. Gönlün rahat etmezse müşteri temsilcileri ile iletişime geç. Yardımcı olacaklardır.

Böyle şeylere gerek yok direk incehesapla iletişime geçsin ve durumu anlatsın zaten değiştirirler. Keşke burada konu açmadan önce arasaydın yardım etmeseler rezalet olurdu gerçekten ama aramadan rezalet demek bilemedim sonuçta elektronik ürün ve onların suçu değil.
zaten aradım mail gönderttiler kendilerine saatlerce dönüş yapmadılar

Ciddi olamazsın :)

Dostum mikrofon küçük demek yerine ki büyük ihtimal normal boyutu temassızlık var ve bir tane kulaklığından ses gelmiyor deseydin asıl sorundan bahsetmek yerine büyük ihtimal normal olan şeye takılmışsın.

Geri