Rezalet (İNCEHESAP)

Dostum mikrofon küçük demek yerine ki büyük ihtimal normal boyutu temassızlık var ve bir tane kulaklığından ses gelmiyor deseydin asıl sorundan bahsetmek yerine büyük ihtimal normal olan şeye takılmışsın.
sorunlar yeni yeni çıkıyor kulaklıkta

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    110.2 KB · Hit: 71
İncehesap ile hiç bir alakası yok. Marka ile alakası var. Tam detaylı sorunundan bahsedersen ilgilenirler.

gönderdim bekliyorum
Tamamdır bu kadar yapacağın şey buydu aslında en başta. Ben de bugün jd 712 aldım ve gayet sorunsuz geldi ama sorunlu gelseydi de iade ya da değişim yapardım o yüzden bilinçli alım yapmak lazım. Burada firma rezalet değil üreticinin yaptığı teknik problem bu her üründe olabilir. Bu da sizin şansınıza patlamış. Tahminimle yarın sizinle iletişime geçerler sanırım hiç iade etmedim o yüzden devamında ne olduğuyla ilgili bir bilgim yok :)

Kaç gündür almayı planlayıp beklediğim kulaklık bugün geldi. Kulaklığın kablosunda temassızlık var anlık olarak soldaki ses gidiyor ve 10 15 dakika hiç gelmiyor hadi onu bırakın kulaklığın mikrofonunu 2 kat kısa yollamışlar ne dicem bilmiyorum cidden reziller.İade etsem kaç güne gelir yenisi? (Gamepower Luna)

2 ay öncesinde AOC'nin 24G2u5 monitörünü satın almıştım. Üründe ölü pixel çıktı değiştirdim. Yaklaşık 1 haftada elime ulaştı. Tabi bu sadece incehesap'la alakalı bir durum değil. Ürünün ithalatçı firması ilgileniyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,473
Üyeler
184,167
Son üye
Clem0
Geri