hocam afedersenizi ama bişe sormak istiyorum işlemcinize overclock yaptınız mı ? kaç ghz yaptınız o sıvı soğutma ile kaç derece de çalışıyorMerhaba Arkadaslar,
RGB olarak hangi Aksesuarlar Sistem kulaniyorsunuz ?
reis, bende allcore hepsi 5 ghz aktiv halde.hocam afedersenizi ama bişe sormak istiyorum işlemcinize overclock yaptınız mı ? kaç ghz yaptınız o sıvı soğutma ile kaç derece de çalışıyor
Merhaba Arkadaslar,
hayirli olsun dostum.
kaç derece ortalama bide i7 10700k kaç için bu soğutucu iyi soğutur mu sesli mi kaç ghz overclock olcağını bilmiyom ama az değil 4.5-5 arası olcakreis, bende allcore hepsi 5 ghz aktiv halde.
lakin 5,25 ghz kadar 8x core cikardim oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RGB olarak benim kasamda RGB strip var.
corsair node pro RGB
ilerde bu ürünler alinicak:
CUE NEXUS COMPANION TOUCH SCREEN
iCUE LT100 SMART LIGHTING TOWERS
derece olayi oyunda 57 derece yaz aylarinda gecmiyor.hocam afedersenizi ama bişe sormak istiyorum işlemcinize overclock yaptınız mı ? kaç ghz yaptınız o sıvı soğutma ile kaç derece de çalışıyor
ZeroMerhaba Arkadaslar,
dostum dedim gibi bende 57 derece gaming cikiyor maximal bide yaz ayarlda.kaç derece ortalama bide i7 10700k kaç için bu soğutucu iyi soğutur mu sesli mi kaç ghz overclock olcağını bilmiyom ama az değil 4.5-5 arası olcak
reis, umarim senin daha iyisi olurHocam o imzaya ne zaman bakınca içim gidiyor yemin ediyorum