Bütçe ne kadar?Merhaba kasamdaki egsoz fan RGB siz sade duruyor rgbli takacam onun yerine önerebileceginiz performanslı bir ürün varmı
daha kaliteli biseyde olabilir butce pek onemli degil 100 150 bide ilk defa degistirecemde sysfana bagladinmi direk gucu ordan aliyor baska bi baglantiya gerek yok dimiBütçe ne kadar?
Bu nasıl?
bende alacagım spec delta bana ne onerırsın?Kasa nedir?
SickleFlow 120 ARGB veya MasterFan MF120 Halo öneririm.
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 120mm Fan | ITOPYA
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 120mm Fan En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MFX-B2DN-18NPA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Önerdiğim modellerin 2 tane kablosu var, birisi PWM güç kablosu, diğeri ise ARGB kablosu.
Eğer anakartında ARGB girişi yoksa bu önerdiğim iki modelin ışıklarını kontrol edemezsin, ARGB kontrolcüsü almak zorunda kalırsın.
Anakartın nedir?
B450gaming plus max aynen çoklayici alacam pwm kablosu nereye gelicekKasa nedir?
SickleFlow 120 ARGB veya MasterFan MF120 Halo öneririm.
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 120mm Fan | ITOPYA
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 120mm Fan En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MFX-B2DN-18NPA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Önerdiğim modellerin 2 tane kablosu var, birisi PWM güç kablosu, diğeri ise ARGB kablosu.
Eğer anakartında ARGB girişi yoksa bu önerdiğim iki modelin ışıklarını kontrol edemezsin, ARGB kontrolcüsü almak zorunda kalırsın.
Anakartın nedir?
Anakartını söyle.bende alacagım spec delta bana ne onerırsın?
Anakartında ARGB girişi yok, mecbur ARGB kontrolcüsü alman gerekecek.B450gaming plus max aynen çoklayici alacam pwm kablosu nereye gelicek
b450m s2hAnakartını söyle.
Anakartında ARGB girişi yok, mecbur ARGB kontrolcüsü alman gerekecek.
PWM kablosu dediğim SYS_FAN/CHA_FAN yerine giren kablo.
Sana hiçbir önerim yok.b450m s2h
aga bSana hiçbir önerim yok.
Rgb girisi var kasanin icine masa etrafina led dösedim ana karta coklayici ile olmazmı oAnakartını söyle.
Anakartında ARGB girişi yok, mecbur ARGB kontrolcüsü alman gerekecek.
PWM kablosu dediğim SYS_FAN/CHA_FAN yerine giren kablo.
Bütçe?Merhaba kasamdaki egsoz fan RGB siz sade duruyor rgbli takacam onun yerine önerebileceginiz performanslı bir ürün varmı
Benim önerdiklerim ARGB ama, normal RGB değil.RGB girisi var
Normal ARGB girişliyse olur gibi.kasanin icine masa etrafina LED dösedim ana karta coklayici ile olmazmı o